Fotbal intern

Ce prim “11” pregăteşte Marinos Ouzounidis pentru FCSB – U Craiova! Marea surpriză a grecului. Exclusiv

02.04.2021 | 16:28
Ce prim 11 pregateste Marinos Ouzounidis pentru FCSB  U Craiova Marea surpriza a grecului Exclusiv
Marinos Ouzounidis vrea ca jucătorii săi să câștige la pas în U Craiova - Viitorul Pandurii: „E important”
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru FCSB – U Craiova, derby care se va juca duminică, de la ora 20:30. FANATIK a aflat ce forumulă de start pregăteşte antrenorul grec pentru partida de pe Arena Naţională.

După pauza pentru meciurile echipelor naţionale, U Craiova are un mare avantaj, iar jucătorii oltenilor chemaţi la cele două selecţionate ale României vin mai odihniţi decât adversarii din derby. În primul “11” al formaţiei din Bănie s-ar putea regăsi doi fotbalişti care au evoluat la mijlocul săptămânii: Cicâldău şi Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea să arate primul “11” al lui Marinos Ouzounidis pentru FCSB – U Craiova

Din informaţiile FANATIK, Marinos Ouzounidis pregăteşte o mare surpriză pentru derby-ul FCSB – U Craiova. Antrenorul grec vrea să înceapă meciul cu Juan Camara titular, urmând să fie prima partidă din această postură pentru mijlocaşul spaniol.

Cu Nicuşor Bancu pe lista indisponibililor, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, Marinos Ouzounidis îl va folosi pe Bogdan Vătăjelu pe postul de fundaş stânga. Absent de la mijlocul lui februarie, Mihai Bălaşa ar urma să se întoarcă în centrul defensivei, unde va face pereche cu Marius Constantin.

ADVERTISEMENT

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Camara, Cicâldău, Baiaram – Ivan

Alex Cicâldău a revenit la U Craiova, după meciurile de la echipa naţională, cu două goluri marcate sub tricolor. Mijlocaşul oltenilor a reuşit o dublă în Armenia – România 3-2, fiind servit perfect în ambele ocazii de Nicuşor Bancu.

Ce pregăteşte Toni Petrea pentru FCSB – U Craiova

FANATIK a anunţat în exclusivitate ce pregăteşte Toni Petrea pentru meciul FCSB – U Craiova. Antrenorul liderului din Liga 1 a primit o veste proastă imediat după primul meci al naţionalei, 3-2 cu Macedonia de Nord, în care Florinel Coman s-a accidentat şi va rata finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, Toni Petrea se va baza pe tripleta Moruţan-Tănase-Oct. Popescu în derby-ul cu U Craiova, astfel că Oaidă va intra la mijloc alături de Olaru şi Şut.

FCSB:Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu

Elvir Koljic ar putea să revină la U Craiova în derby-ul cu FCSB

Indisponibil din luna octombrie 2020, când s-a accidentat în meciul cu Poli Iaşi, Elvir Koljic ar putea să revină în sfârşit la U Craiova. Atacantul bosniac s-a antrenat cu echipa şi ar putea să primească minute în derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

“Koljic s-a antrenat în aceste două săptămâni, poate va fi alături de noi și va juca puțin. Voi vedea, voi discuta cu el și voi decide”, a anunţat Marinos Ouzounidis înainte de FCSB – U Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,62 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT