Fotbal intern

Ce primă FABULOASĂ, în NATURĂ, are promisă PUFI!

Cristian Munteanu a fost unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au evoluat în ultimii 12 ani în “Ştefan cel Mare”. După ce a agăţat ghetele în cui, fostul portar a intrat în lumea...
01.03.2014 | 14:52
Ce prima FABULOASA in NATURA are promisa PUFI

Cristian Munteanu a fost unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au evoluat în ultimii 12 ani în “Ştefan cel Mare”. După ce a agăţat ghetele în cui, fostul portar a intrat în lumea modei şi, împreună cu iubita lui, Stela, a dechis un atelier şi s-a apucat de confecţionat haine. Afacerea îi merge foarte bine lui “Babicu”, care se va extinde, curînd, cu magazine în Galaţi şi Constanţa. Chiar şi aşa, Munteanu nu poate sta departe de fotbal, iar derby-ul Steaua-Dinamo l-a pus pe jar. A pus mîna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Bălgrădean, actualul goalkeeper al “cîinilor”, căruia i-a promis un cadou inedit în cazul în care va face o partidă mare în Ghencea. “Am vorbit cu el la telefon şi am făcut împreună un pariu. I-am promis că dacă nu va lua gol cu Steaua, va primi de la mine, cadou, o geacă de piele marca “Cristian Munteanu”. Îl voi lăsa să şi-o aleagă şi i-o voi dărui fără probleme. <<Ia-o, frate, e a ta, costă 14 milioane, o meriţi!>>. Aşa îi voi spune, doar e fratele meu”, a dezvăluit “Babicu. Ăsta va fi cadoul meu pentru Marius dacă nu va primi gol în Ghencea” pentru FANATIK.RO.

cristimunteanu1-1331735700

“Îmi este teamă pentru mînjii lui Dinamo”

Referitor la partida din Ghencea, Cristi Munteanu se teme de faptul că Steaua ar putea face scor cu Dinamo. “Este un derby dezechilibrat! Eu am jucat în nouă astfel de partide şi niciodată nu a fost o diferenţă aşa mare. Îmi este teamă că mînjii lui Dinamo nu cunosc spiritul clubului şi, sincer, îmi este frică de un dezastru. Peste 70 la sută din ei nu ştiu ce înseamnă un meci cu Steaua. Meciul are o încărcătură fantastică, ei nu realizează acest lucru. Pe vremea mea, în săptămîna derby-ului, intrau în alertă pînă şi femeile de serviciu. Plus că atunci era la club Borcea, care ne băga în alarmă. Mai veneau şi suporterii, care ne spuneau că pentru ei sînt importante două meciuri pe an, cele cu Steaua, iar dacă pierdem nu ne vor ierta. Este o diferenţă clară de valoare, de omogenitate şi, oricît de dinamovist ai fi, nu poţi să nu recunoşti acest lucru. De 20 de ani nu a mai fost o asemenea diferenţă. Niciodată nu s-a mai întîmplat ca Dinamo să plece ca outsider. Dinamo, nici ca valoare, nici ca experienţă internaţională, nici ca omogenitate, nici din punctul de vedere al experienţei antrenorului, nu poate emite pretenţii în faţa Stelei. Dar sper că mînjii mei vor face un meci mare, dar dă-mi voie să mă gîndesc şi la un dezastru. Mă voi uita cu mari emoţii la partidă, am mulţi prieteni stelişti care abia aşteaptă să rîdă de mine. Doamne fereşte să nu ne dea patru, cinci goluri şi să ne descalţe”, a spus Munteanu pentru FANATIK.RO.

„Negoiţă trebuie să înţeleagă că nu sîntem Bistriţa sau Ceahlăul pentru a construi echipe”

Munteanu consideră că Ionuţ Negoiţă trebuie să bage adînc mina în buzunar pentru a face performanţă la Dinamo deoarece suporterii nu vor accepta încă un an să fie în spatele Stelei. “Îl felicit pe Negoiţă că a salvat clubul de la faliment, că i-a oferit lui Danciu un post în conducerea clubului, dar, anul viitor, Dinamo nu mai are voie să rateze cupele europene. Nu sîntem Bistriţa sau Ceahlăul să stăm să construim echipe. Dinamo nu poate să stea şi să se uite la Steaua cum defilează în campionat. Mă doare cînd mă uit la cei din Ghencea, mă doare că nu sîntem şi noi acolo sus pentru a ne bate cu ei. Încă o dată, tot respectul pentru domnul Negoiţă, dar nu vom accepta ca Dinamo să rămînă încă un sezon în afara cupelor europene. Nu vorbesc de titlu, ci măcar de o calificare în Europa League”, a spus Munteanu pentru FANATIK.RO.

Borcea i-a luat banderola de căpitan

“Babicu” a mai povestit, pentru FANATIK.RO, mentalitatea care exista în cadrul clubului Dinamo în urmă cu mai mulţi ani. „Hai să-ţi dezvălui ceva. Mie mi s-a luat banderola înainte de un meci cu CFR Cluj cînd, la conferinţa de presă de dinaintea partidei, am spus că plecăm cu şansa a doua. Atunci, Borcea mi-a luat banderola şi Andone nu a zis nimic. Borcea m-a luat deoparte şi mi-a spus în faţă: <<Cristi, să-ţi intre bine în cap, Dinamo nu pleacă niciodată cu şansa a doua!>> Că să vezi şi tu ce mentalitate era atunci, niciodată nu plecam cu şansa a doua în faţa vreunei echipe”, a spus Munteanu.

57…de partide a jucat Cristian Munteanu în tricoul lui Dinamo

Tags: