Sport

Ce primesc de mâncare bolnavii de coronavirus la Institutul Matei Balș. FOTO EXCLUSIV

25.03.2020 | 15:12
ADVERTISEMENT

România traversează momente dificile și numărul pacienților infectați cu COVID – 19 crește înspăimântător în fiecare zi. Au fost înregistrate și primele decese iar situația se complică alarmant. FANATIK  a reuşit să discute cu unul dintre pacienţii internaţi în spital şi a aflat şi ce primesc de mâncare bolnavii de coronavirus la Institutul Matei Balș.

Ce primesc de mâncare bolnavii de coronavirus la Institutul Matei Balș

Discutăm despre o hrană pe care pacientul a catalogat-o drept una de spital. Acesta a explicat că i se aduce mâncare de trei ori pe zi, la fel cum trebuie să mănânce și un om sănătos.

ADVERTISEMENT

Pacientul ne-a transmis chiar și o fotografie cu mâncarea pe care a primit-o, în imagine fiind surprinsă ciorba de legume aflată în meniul zilei de ieri.

Ce primesc de mâncare bolnavii de coronavirus la Institutul Matei Balș.  Spital Mâncare
Mâncarea pe care o primesc pacienții infectați cu coronavirus. Sursa foto – FANATIK

„Mâncare de spital, fără gust, fără sare”

Porția de dimineață pare a fi una desprinsă din vremuri pe care le doream de mult uitate. Astfel, conform pacientului, acesta a primit o cană de ceai, un pachețel de unt și gem. De restul, probabil, pofta-n cui, până la masa de prânz.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte bine pentru situația dată. Îmi revin, sunt doar puțin slăbit. În rest sunt cu toate bine. De la meniu probabil. 

Mănânc de trei ori pe zi, ca la orice spital. Dimineața am primit ceai, un pachet mic de unt și gem. La prânz o ciorbă și un felul 2.

ADVERTISEMENT

Mâncare de spital, fără gust, fără sare. E normal să fie așa. Ciorba este cu legume. Felul 2 este cu piept de pui. Aseară, spre exemplu, am avut macaroane cu brânză”, ne-a spus pacientul internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Vă readucem aminte că numărul total al cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus din România a ajuns la 906, fiind diagnosticate alte 144 de persoane în ultimele 24 de ore. A fost înregistrat și al 13-lea deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o femeie din judeţul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani. Aceasta a fost transferată marţi seară la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, secţia ATI, dar, în cele din urmă a încetat din viață.

 

 

ADVERTISEMENT