Fotbal intern

Ce primire au avut jucătorii FCSB la încălzire! Piesa pusă de olteni la difuzoarele stadionului

05.05.2019 | 20:25
Ce primire au avut jucatorii FCSB la incalzire Piesa pusa de olteni la difuzoarele stadionului

Jucătorii FCSB au avut parte de o primire “specială” la încălzire. Oltenii se aşteaptă la o atmosferă senzaţională şi speră că fotbaliştii Universităţii Craiova vor obţine o victorie în meciul contra vicecampioanei României, care se va disputa duminică, de la ora 21:00.

Ce primire au avut jucătorii FCSB la încălzire. Au intrat pe ritmuri rock

În momentul în care jucătorii FCSB au ieşit la încălzire, la difuzoarele de pe stadionul “Ion Oblemenco” s-a auzit o piesă rock, prin care oficialii Universităţii Craiova au încercat să-i intimideze pe vicecampionii României. Pe ritmurile cântecului “Welcome to the jungle”, a trupei Guns N’Roses, Florinel Coman şi colegii lui au păşit pe gazon.

Chiar dacă se aşteaptă la un număr mare de fani, oficialii Universităţii Craiova au fost nevoiţi să anuleze un eveniment aşteptat de suporterii olteni. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, Fan-Zone-ul care trebuia să aibă loc în centrul oraşului, înainte de startul derby-ului, nu a mai avut loc.

Ce primire au avut jucătorii FCSB la încălzire. La precedenta vizita pe "Ion Oblemenco", fotbaliştii lui Mihai Teja au fost învinşi
Ce primire au avut jucătorii FCSB la încălzire. La precedenta vizita pe “Ion Oblemenco”, fotbaliştii lui Mihai Teja au fost învinşi

Corneliu Papură aşteaptă un public numeros la U Craiova – FCSB

Corneliu Papură a prefaţa derby-ul U Craiova – FCSB şi a susţinut că se aşteaptă ca fanii Ştiinţei să vină în număr la stadion. Antrenorul oltenilor speră ca jucătorii echipei să dovedească pe teren că îşi doresc mai mult decât clasarea pe locul 3 la finalul sezonului.

“Este un meci special pentru noi cei care am trăit fenomenul fotbalistic în Craiova. Pentru mine tot timpul a fost un meci special. Aştepţi un an ca să joci în faţa unui public numeros cu o echipă precum FCSB. Tot timpul au fost orgolii. Jucătorii noştri trebuie să arate cu FCSB că merită mai mult decât locul 3. Sperăm să fim în cea mai bună formă şi să putem câştiga. Sper să arătăm în teren un spirit oltenesc. Publicul îşi doreşte foarte multă dăruire şi sacrificiu. Iar atunci jucătorii vor fi aplaudaţi. Dacă vom intra decişi în teren şi ne vom da viaţa, vom fi apreciaţi cu siguranţă”, declara Corneliu Papură la conferinţa de presă.