ADVERTISEMENT
Life

Ce problemă a avut Elena Marin chiar după eliminarea de la Survivor România: „Eram disperată să iau legătura cu familia”

Ce problemă a avut Elena Marin chiar după eliminarea de la Survivor România.
Autor: Andreea Marin | 18.07.2021 | 22:22
Ce problemă a avut Elena Marin chiar după eliminarea de la Survivor România: „Eram disperată să iau legătura cu familia”
Ce problemă a avut Elena Marin chiar după eliminarea de la Survivor România. Sursa foto: Instagram

Elena Marin s-a confruntat cu o problemă neașteptată chiar după ce aceasta a aflat că va părăsi competiția din Republica Dominicană. Ea a dezvăluit chiar să a atins o stare a disperării din această cauză.

ADVERTISEMENT

Ce i s-a întâmplat Elenei Marin chiar după eliminarea de la Survivor România

Elena Marin de la Survivor România a vorbit despre incidentul care a avut loc în cadrul emisiunii și a cărei protagonistă a fost chiar ea. Aceasta a povestit că a avut un episod neplăcut din cauza telefonului ei.

Pe scurt, după ce a fost eliminată, concurenta nu mai avea restricția de a-și folosi telefonul mobil, așa că tot ce voia să facă este să își contacteze familia.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu a fost posibil pentru că ea și-a uitat parola de la mobil. A introdus codul greșit de trei ori și din această cauză nu a mai putut să își folosească telefonul.

Ea a recunoscut că acest incident a făcut-o să fie nemulțumită, mai ales că tot ceea ce îți dorea era să vorbească cu logodnicul său, Andrei.

ADVERTISEMENT

„A fost o problemă cu telefonul meu. Prefer să fiu foarte asumată, ca să zic așa. Mi-am uitat parola de la telefon.

În momentul când am ieșit din competiție eram disperată să iau legătura cu familia, să pot să iau legătura cu Andrei și nu reușeam să îmi amintesc parola telefonului”, a spus aceasta la „Teo Show”.

ADVERTISEMENT

Totuși, dansatoarea a avut ceva de spus în apărarea ei. Ea a declarat că toți cei din competiție erau debusolați din cauza tuturor lucrurilor la care erau supuși.

Acesta a fost motivul pentru care Elena Marin și-a uitat inclusiv parola de la telefonul mobil sau chiar unele versuri de la diferite melodii. De altfel, problema de memorie era una colectivă, a mărturisit fosta concurentă.

ADVERTISEMENT

„Noi eram acolo în competiție și aveam jocuri și în momentul în care ne gândeam ce joc aveam în urmă cu două zile, nu reușeam să ne amintim.

Și era o problemă colectivă, nu doar a mea. Și mi-am uitat parola telefonului, am băgat-o de mai mult de trei ori”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!