Life

Ce problemă de sănătate au copiii Mirelei Vaida. “Apar răni deschise. Nu știam ce să fac”

Cei trei copiii ai Mirelei Vaida suferă de o afecțiune care dă mari bătăi de cap multor mămici. Micuții au dermatită atopică încă de când s-au născut.
12.01.2022 | 13:16
Ce problema de sanatate au copiii Mirelei Vaida Apar rani deschise Nu stiam ce sa fac
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare Tv. Vedeta a devenit mămică ultima dată în urmă cu doi ani.

Aceasta le-a împărtășit de curând fanilor faptul că se confruntă cu diferite probleme, ca și alte mămici.

ADVERTISEMENT

Cei trei copii ai săi suferă de o afecțiune încă de la naștere. La început, aceasta se speria foarte tare pentru că știa ce să facă.

Ce problemă de sănătate au copiii Mirelei Vaida. “Apar răni deschise. Nu știam ce să fac”

Mirela Vaida are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Vedeta în vârstă de 39 de ani este mama a trei copii minunați. Ca și alte mămici, și ea a întâmpinat tot felul de probleme.

ADVERTISEMENT

Micuții suferă de o afecțiune încă de la naștere. Este vorba despre dermatită atopică. Micuții au mereu pielea foarte uscată, iar uneori pot să apară și răni deschise. La început nu a știut ce să facă, dar după ce a mers la mai mulți medici a învățat cum să-și ajute pe copiii. Acum, folosește o cremă specială.

“Copiii mei, toți 3, au pielea atopica! Ne-am luptat cu dermatita atopica înca de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez!

ADVERTISEMENT

Cu cei mari am scapat, deși folosesc în continuare creme de hidratare intensă. Cu Tudor e mai greu, pentru că el are, în continuare, mari probleme cu eczemele provocate de dermatita atopică”, le-a dezvăluit îndrăgita prezentatoare fanilor săi virtuali.

Deși are o familie numeroasă, Mirela Vaida declara în trecut că este pregătită să devină mamă pentru a patra oară. Așteaptă doar ca mezinul să ajungă la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Ce este dermatita atopică

Dermatita atopică este o afecțiune cutanată inflamatorie. Aceasta dă o senzație de mâncărime, cu evoluție cronică. Dermatita atopică îi afectează de regulă pe cei mici, dar poate debuta la toate grupele de vârstă.

Medicii spun că 60% din cazuri apar înainte ca micuții să împlinească 1 an, iar până la 85% din cazuri, până la vârsta de 5 ani.

Printre cei mai frecvenți factorii care pot declanșa această boală se numără cei: alimentari, agenți infecțioși sau aeroalergeni.

ADVERTISEMENT
Tags: