Life

Ce probleme are Majda de la Survivor România, după experiența concursului: ”Îi spun căluțul meu de mare”

Majda Aboulumosha a rămas cu probleme după participarea la Survivor România, sezonul din 2021. ”Îi spun căluțul meu de mare”, mărturisește fosta concurentă.
27.06.2022 | 14:47
Ce probleme are Majda de la Survivor Romania dupa experienta concursului Ii spun calutul meu de mare
Cu ce semn a rămas pe corp Majda de la Survivor România. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha este în continuare afectată după participarea la Survivor România 2021. Vedeta a rămas cu un semn pe corp, mai exact, cu o cicatrice.

Majda Aboulumosha a rămas cu o cicatrice pe picior după Survivor România

”Îi spun căluțul meu de mare”, a mărturisit Majda Aboulumosha despre cicatricea sa, care se află pe picior. Cu toate că ar putea să o ascundă printr-un tatuaj, ea refuză să facă acest lucru, deoarece o consideră o amintire.

ADVERTISEMENT

”Am rămas doar cu o cicatrice foarte mare pe picior. Îi spun căluțul meu de mare, așa are forma. S-a mai diminuat cumva, dar este destul de mare. Îmi aduc aminte perfect căzătura, dar și momentul în care m-am ridicat.

Lucrurile acestea te învață să apreciezi orice și să mergi mai departe. Știam că sunt puternică, dar mi-am dat seama că sunt și mai puternică. (…)

ADVERTISEMENT

Nu vreau să îl ascund. Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci, puterea cu care m-am ridicat și este o amintire”,  a spus Majda Aboulumosha pentru EGO.

Ar mai merge Majda la Survivor România?

Totodată, în urma celor aproape două luni și jumătate petrecute în Republica Dominicană, frumoasa brunetă a precizat că nu știe dacă ar mai putea repeta experienața, atât din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, a condițiilor de trai dificile, cât și din cauza dorului față de fiica sa, Jacqueline.

ADVERTISEMENT

”Anul trecut am zis că da, dar acum, ținând cont că a trecut timpul și am realizat câte probleme de sănătate au existat după Survivor și cât de greu mi-a fost, de fapt, pe insulă, nu știu dacă aș mai repeta experiența.

Poate că da, pentru că sunt un om care se bucură de lucrurile mărunte în viață și apreciază absolut orice. Acolo ești deconectat cu totul și chiar și o bucățică de pâine te face cel mai fericit om din lume.

ADVERTISEMENT

Doar oamenii care au fost și au trăit pe propria piele își dau seama că este o altă realitate și să fii bun când foamea își spune cuvântul este mare lucru. Pe mine m-au învățat multe experiențele trăite acolo, așa că poate că da, aș repeta”, a mai transmis Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha a participat la Survivor România în 2021, când competiția era difuzată la Kanal D. Ea a făcut parte din echipa Faimoșilor. Ea era cea care le gătea, adesea, membrilor.

ADVERTISEMENT