Fotbal international

Ce probleme are Nicolae Dică înainte de FCSB – Rapid Viena. “Nu poţi fi liniştit cu o asemenea defensivă!”

28.08.2018 | 13:24
Ce probleme are Nicolae Dica inainte de FCSB  Rapid Viena Nu poti fi linistit cu o asemenea defensiva
ADVERTISEMENT

Florin Prunea, fostul preşedinte al echipei CSM Poli Iaşi, a dezvăluit ce probleme are Nicolae Dică înaintea meciului FCSB – Rapid Viena, din play-off-ul Europa League. În tur, “roş-albaştrii” au fost învinşi de gruparea austriacă, scor 3-1.

FCSB trebuie să câştige la două goluri diferenţă meciul retur cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, joi, 30 august, de la ora 21:30, pe “Arena Naţională”, iar Florin Prunea crede că Nicolae Dică întâmpină dificultăţi în ceea ce priveşte defensiva vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Ce probleme are Nicolae Dică înainte de FCSB – Rapid Viena

FCSB a arătat un joc modest la Viena, iar Nicolae Dică are motive de îngrijorare. Apărarea vicecampioanei României a fost penetrabilă aproape la fiecare meci, iar Florin Prunea crede că Cristian Bălgrădean e cel mai bun portar din competiţie. Fostul internaţional român se teme ca antrenorul “roş-albaştrilor” să nu se bazeze pe Andrei Vlad, un portar care face multe greşeli.

“Andrei e un portar tânăr, cu calităţi, cu evoluţii foarte bune, dar şi cu greşeli specifice vârstei. E greu, dacă nu imposibil să joace în momentul de faţă. Bălgrădean e cel mai bun portar din competiţie la ora actuală. Nu cred că portarul a făcut diferenţa la Viena, ci greşelile individuale. Nu prea poţi fi liniştit cu o asemenea defensivă. Urmează momentul ăsta important, sper să reuşească să meargă mai departe şi CFR, şi FCSB. Pentru că, dacă nu, mergem cu paşi repezi către lumea a patra a fotbalului, nu a treia. Cum spunea şi Gică Hagi”, a declarat Florin Prunea pentru Prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Ce amintiri are Florin Prunea cu stadionul “Ghencea”

Florin Prunea a fost invitat pe stadionul “Ghencea” pentru a vedea momentul în care vechea arenă a fost demolată. Astfel, fostul internaţional român a profitat de moment pentru a-şi aduce aminte de cele mai frumoase amintiri din perioada când a jucat pe stadionul Stelei. “Am avut amintiri frumoasă în ceea ce priveşte meciurile la echipa naţională. Meciul cu Belgia, când am câştigat înainte de America (n. red – Cupa Mondială din SUA ’94). Mi-aduc aminte că erau oamenii şi pe nocturnă, a fost oprit meciul, a început cu întâriziere de teama că se pot rupe stâlpii de nocturnă. Amintiri triste sunt înfrângerile!

Metroul nu era obligatoriu, măcar stadioanele să le facem. Cred că Guvernul îşi va respecta angajamentele. Nu e simplu să organizezi, avem patru finale, practic, în patru jocuri. Există o anumită întârizere, din păcate. Toate stadioanele au probleme cu gazonul, nu numai la Craiova. Şi la Ploieşti. Nu suntem în stare să le întreţinem, e clar!”, a spus Florin Prunea pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Arbitru controversat la FCSB – Rapid Viena

UEFA a anunţat că meciul FCSB – Rapid Viena o să fie arbitrat de englezul Michael Oliver. Acesta o să fie ajutat de Stuart Burt şi Simon Bennett. Centralul a ajuns în atenţai presei sportive după semifinala dintre Real Madrid. VEZI AICI DETALII.

FCSB – Rapid Viena, joi, 30 august, ora 21:30, pe “Arena Naţională”, în manşa retur a play-off-ului Europa League. Turul s-a terminat cu victoria austriecilor, scor 3-1. Meciul o să fie pe Pro TV, iar toate fazele importante se vor vedea LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT