Life

Ce probleme de sănătate are cântăreața Jo. Artista și-a anulat un concert: ”Nu mi s-a mai întâmplat niciodată”

Cântăreața Jo se confruntă cu probleme de sănătate. Situația este atât de gravă încât artista a fost nevoită să își anuleze unul dintre concerte.
02.12.2022 | 18:48
Ce probleme de sanatate are cantareata Jo Artista sia anulat un concert Nu mi sa mai intamplat niciodata
Cântăreața Jo și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jo este de departe una dintre artistele cele mai apreciate din România. Aceasta avea de susținut un concert mult așteptat, la Codlea, însă se pare că starea de sănătate nu i-a mai permis acest lucru.

Cântăreața Jo și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate

Până acum, Jo și-a onorat fiecare contract în parte. În cei 15 ani de carieră, artista nu a lipsit niciodată de la un concert, cel puțin până acum.

ADVERTISEMENT

Se pare că activitățile din ultima perioadă au epuizat-o pe artistă, iar în prezent, aceasta nu mai poate continua.

Ce probleme de sănătate are Jo, care și-a făcut recent și o operație estetică?

Pentru a le explica fanilor săi motivul pentru care și-a anulat concertul, Jo a scris un mesaj pe contul personal de socializare în care a explicat cum se simte.

ADVERTISEMENT

Cântăreața le-a povestit urmăritorilor săi că ceea ce s-a întâmplat astăzi nu i s-a mai întâmplat niciodată în întreaga sa carieră.

Mai exact, oboseala și-a spus cuvântul în cazul cântăreței. Aceasta are imunitate scăzută, bun out și de asemenea, de abia se poate ține pe picioare.

ADVERTISEMENT

Ce probleme de sănătate are, de fapt, Jo

Acesta este și motivul pentru care artista nu a fost în stare să apară pe scenă, în ciuda mulțimii care o aștepta cu sufletul la gură.

”În 15 ani de carieră nu mi s-a întâmplat niciodată ce mi s-a întâmplat azi. Din păcate, oboseala m-a ajuns, imunitatea scăzută, virozele și-au spus cuvântul și m-au dus la burn out.

ADVERTISEMENT

A fost prima oară în 15 ani când am fost nevoită să anulez un concert pentru că nu pot sta în picioare”, le-a transmis Jo, fanilor săi, într-un mesaj publicat pe InstaStory.

Artista le-a cerut scuze celor care o așteptau la Codlea pentru concert, însă le-a făcut și o promisiune.

Jo adaugă că după ce se va face bine, va susține concertul mult așteptat, iar în tot acest timp, i-a rugat pe fanii săi să fie atenți la starea lor de sănătate.

”Îmi pare rău, Codlea, că nu pot să fiu azi cu voi. Promit că mă fac bine și vin să vă cânt! Aveți grijă de sănătatea voastră”, a mai adăugat ea.

ADVERTISEMENT
Tags: