News

Ce probleme de sănătate avea Costin Mărculescu. Fosta iubită a actorului a oferit detalii lămuritoare

11.06.2020 | 08:00
Ce probleme de sanatate avea Costin Marculescu Fosta iubita a actorului a oferit detalii lamuritoare
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a regretatului actor Costin Mărculescu, Cristina, a oferit detalii lămuritoare legat de problemele de sănătate de care suferea acesta. Femeia a declarat că fostul cântăreț apela adesea numărul de urgență 112 din cauza problemelor cu inima de care suferea.

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, despre problemele de sănătate ale acestuia

Costin Mărculescu a fost găsit mort miercuri noapte, 10 iunie, în locuința din cartierul Dristor, București, după ce câinele actorului a început să latre, vecinii sunând la pompieri. Fosta iubită a renumitului actor, Cristina, a lămurit misterul legat de problemele de sănătate de care suferea acesta.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a regretatului actor i-a trimis prezentatorului Xtra Night Show un SMS prin care îi transmitea că afecțiunile cardiace i-au dat mari dureri de cap lui Costin Mărculescu în ultimii ani. Se pare că actorul chema adesea ambulanța.

„El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el”, a spus, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, Cristina, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu nu mai fusese văzut de vecini de 3 zile

Anunțul trecerii în neființă a lui Costin Mărculescu a fost făcut în cadrul emisiunii Xtra Night Show, un vecin precizând că actorul nu a mai fost văzut de cel puțin 3 zile, deși acesta ieșea zilnic pentru a-și plimba câinele. Vecinii și-au dat seama că se întâmplă ceva cu actorul după ce în locuința acestuia s-a spart o țeavă și i-a inundat.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini”, a mărturisit Dan Capatos în emisiunea pe care o prezintă la miezul nopții, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Pompierii chemați de vecini au spart ușa apartamentului celebrului actor, acesta fiind găsit în cadă, în stare avansată de putrefacție. Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legala pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Când a fost văzut ultima oară Costin Mărculescu

Tot în cadrul emisiunii nocturne vecinii actorului au mai povestit că acesta a fost văzut ultima oară în urmă cu 3 zile, paznicul blocului fiind ultima persoană care a intrat în contact cu Costin Mărculescu. Acesta a povestit că actorul ieșise să-și plimbe câinele.

ADVERTISEMENT

De asemenea, paznicul blocului în care locuia regretatul actor mort la 50 de ani a mai spus că acesta era schimbat la față și părea că nu are o stare de sănătate tocmai bună.

 

 

 

ADVERTISEMENT