Life

Ce promisiune a făcut soția lui Nosfe după moartea cântărețului: “O să rămânem tot noi 3”

După moartea lui Nosfe, soția cântărețului a făcut o promisiune importantă. Ce a postat Mădălina Crețan pe rețelele sociale.
19.10.2022 | 14:59
Ce promisiune a facut sotia lui Nosfe dupa moartea cantaretului O sa ramanem tot noi 3
Promisiunea făcută de soția lui Nosfe. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a făcut o promisiune, la câteva zile după decesul membrului trupei Șatra Benz. Iată ce mesaj a postat în mediul online.

Soția lui Nosfe, promisiune după moartea cântărețului

Moartea fulgerătoare a lui Nosfe i-a îndurerat pe apropiații și fanii cântărețului, dar și pe colegii săi de breaslă. Cântărețul s-a stins din viață la doar 37 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a suferit un infarct.

ADVERTISEMENT

Darius Vlad Crețan, pe numele său real, a lăsat în urmă o familie îndurerată. Soția lui, Mădălina Crețan, care l-a făcut tată, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

La câteva zile de când și-a pierdut partenerul de viață, Mădălina Crețan i-a făcut acestuia o promisiune.

ADVERTISEMENT

Soția lui Nosfe a promis că va face tot posibilul să ducă mai departe povestea regretatului artist. Aceasta o va învăța pe fiica lor diferite lucruri, printre care și limba italiană, dar și să iubească muzica.

“(…) Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii.

ADVERTISEMENT

Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum!”, este o parte a textului scris de Mădălina Crețan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Nosfe și Mădălina Crețan au avut o nuntă atipică

Nosfe și Mădălina s-au cunoscut la locul de muncă, cu mult timp în urmă. Regretatul rapper lucra cu jumătate de normă într-o firmă la care Mădălina era deja de doi ani, undeva la finalul anului 2013.

ADVERTISEMENT

În 2014, Mădălina a rămas însărcinată. Cei doi au decis să se mute împreună în octombrie 2014, iar în noiembrie au făcut cununia civilă.

Cununia religioasă a avut loc un an mai târziu, iar nunta a fost una atipică, dar la care cei doi s-au simțit în largul lor.

Mădălina este îndurerată după moartea lui Nosfe. La scurt timp după deces a postat un mesaj trist pe pagina ei.

“Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a scris ea duminică.

ADVERTISEMENT