Petrecere cu manele pentru toţi deţinuţii! Cine le va cînta colegilor de celulă ai lui Gigi Becali

Gigi Becali va afla vineri daca va fi eliberat conditionat , iar in acest timp detinutii de la Poarta Alba isi omoara timpul facand pariuri legate de latifundiarul din Pipera....
02.04.2015 | 08:14
Petrecere cu manele pentru toti detinutii Cine le va cinta colegilor de celula ai lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Gigi Becali va afla vineri daca va fi eliberat conditionat , iar in acest timp detinutii de la Poarta Alba isi omoara timpul facand pariuri legate de latifundiarul din Pipera.

Cand a auzit de acest lucru, Becali le-a transmis colegilor sai de suferinta ca il va aduce pe Florin Salam sa le cante daca va fi eliberat, rugandu-i sa nu cobeasca in privinta sa.  Judecatorii au amanat pentru vineri pronuntarea in cazul eliberarii lui Becali, iar acesta fierbe in asteptarea verdictului si spera sa aiba castig de cauza. In acest timp, unii dintre detinuti fac pariuri legate de eliberarea acestuia.

ADVERTISEMENT

In puscarie nu prea ai multe lucruri de facut, asa ca unii detinuti s-au apucat sa parieze. Unii sunt increzatori ca Gigi va fi eliberat, altii spun ca nu. Au pus pariu pe tigari, pe tatuaje care vor fi facute de pierzatori, dar si pe friptura pe care o vor primi de Paste ori de la inchisoare, ori de acasa”, au declarat sursele noastre.

“Momiti” cu Salam!

Potrivit acestora, in momentul in care a aflat ca puscariasii pariaza pe libertatea lui, si ca exista si unii care nu-l crediteaza cu multe sanse, finantatorul Stelei a facut anuntul. “Le-a transmis sa mearga pe mana lui si sa-i tina pumnii, ca le va fi bine daca va fi eliberat. Le-a mai spus sa nu-i puna Necuratu’ sa parieze impotriva lui. A zis chiar ca il va aduce pe Salam sa le cante, si ca le va trimite pachete de Paste”, au mai spus sursele noastre.

ADVERTISEMENT

DNA se opune eliberarii!

Magistratii au examinat marti contestatia depusa de procurorii DNA, insa au ramas in pronuntare, o decizie in acest sens urmand sa fie luata vineri. Gigi Becali a primit acceptul pentru eliberare conditionata pe 6 martie, la Judecatoria Medgidia. Procurorii DNA au facut recurs, iar Tribunalul Constanta a amanat marti luarea unei decizii.

Procurorii au sustinut ca ultima lucrare a latifundiarului, “Becali si Steaua”, nu este una stiintifica, adica Gigi Becali nu a indeplinit criteriile eliberarii conditionate. Procurorul DNA mai sustine ca acesta nu a indeplinit nici obligatiile de munca din fisa postului in perioada in care a lucrat la Academia Hagi.

ADVERTISEMENT

SURSA: cancan.ro