Life

Ce propunere a primit Oana Zăvoranu de la un fan, după ce s-a afișat cu Mihai Bobonete

Oana Zăvoranu a apărut aseară în emisiunea „Pe bune?”, de la PRO TV, alături de Mihai Bobonete, iar fanii actriței au reacționat la imaginile cu cei doi.
07.10.2021 | 16:35
Ce propunere a primit Oana Zavoranu de la un fan dupa ce sa afisat cu Mihai Bobonete
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a reapărut într-un show tv, după o perioadă în care s-a ocupat mai mult de proiectele sale. Nu mică le-a fost mirarea telespectatorilor PRO TV când au văzut-o pe actriță alături de Mihai Bobonete.

Zăvoranu a postat câteva imagini împreună cu unul dintre actorii ei preferați, un om pe care l-a lăudat de fiecare dată când a avut ocazia, inclusiv în emisiunile sale de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu cei doi i-a bucurat pe fanii ambilor actori, căci foarte rar au fost surprinși împreună. Oana este destul de selectivă cu aparițiile sale la televizor. Pentru că a fost vorba despre Bobonete, vedeta a spus „Da” fără să ezite.

Oana Zăvoranu, propunere de la un fan după ce s-a pozat cu Mihai Bobonete

Internauții au reacționat la pozele brunetei cu Bobonete, actor cunoscut pentru rolul pe care îl joacă în deja legendarul serial de comedie „Las fierbinți”.

ADVERTISEMENT

Văzând cât de bine se înțelege Oana cu Bobonete, unul dintre fanii artistei i-a propus să joace în comedia de la PRO TV.

„Nu te gândești la o colaborare cu Las fierbinți? Mi-ar plăcea să te văd într-un rol”, este ideea lansată de unul din urmăritorii vedetei pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță Oana a citit mesajul respectiv și poate că nu ar spune nu unei participări, fie și episodice, în serialul de la PRO. Problema vedetei este că e mult prea ocupată cu proiectele sale.

În curând va reveni pe Youtube cu emisiunea sa. Pe lângă munca din mediul online, aceasta își renovează și clinica OneLife, afacere care îi ocupă destul de mult timp.

ADVERTISEMENT
oana zăvoranu
Oana a apărut în emisiunea „Pe bune?” de la PRO TV. Foto: Instagram

Vrea să facă un film

Într-un interviu recent acordat pentru ziarul Libertatea, Oana a spus că și-ar dori să revină în televiziune. Vrea și să facă un film.

„Inima mea bate însă pentru tot ce înseamnă televiziune și film. Așadar, dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag. Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele”, a declarat Oana pentru Libertatea.

Până una alta, vedeta pregătește un nou sezon al emisiunii sale de pe Youtube, unul care va fi complet diferit de primul, în care a luat la tocat toate influencerițele din România.

ADVERTISEMENT