Life

Ce propunere i-a făcut Alex Velea lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor: “Nu mi-a plăcut la început”

Chiar dacă este unul dintre cei mai mari fani ai lui Zanni, Alex Velea își dorește să-l cunoască pe Sebastian Chitoșcă, pentru care are și o propuneere.
08.07.2021 | 23:46
Ce propunere ia facut Alex Velea lui Sebastian Chitosca de la Survivor Nu mia placut la inceput
Ce propunere i-a făcut Alex Velea lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor: "Nu mi-a plăcut la început". Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea l-a susținut pe Zanni încă de la început. Mai ales că știe cum este să treci printr-o astfel de experiență după ce și el a participat la Asia Express. Acum însă, artistul a declarat că și-ar dori foarte mult să-l cunoască și pe Sebastian Chitoșcă de la Survivor România.

Velea spune că inițial nu l-a plăcut pe concurent, dar apoi și-a schimbat radical părerea.

Ce propunere i-a făcut Alex Velea lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor

Alex Velea așteaptă cu sufletul al gură marea finală Survivor România și speră ca prietenul său Zanni să fie marele câștigător. Artistul a recunoscut însă că ar dori să-l cunoască și pe Sebastian Chitoșcă, unul dintre concurenții care au fost apropiați de Zanni în timpul competiției.

ADVERTISEMENT

La început, Velea nu l-a plăcut deloc pe Sebi. Apoi, urmărind tot ce s-a întâmplat și-a schimbat radical părerea. Mai ales după ce a văzut că l-a ajutat pe “băiatul său adoptiv”, Zannidache.

“De Chitoșcă nu mi-a plăcut la început, mi se părea un mic Jador. Apoi a început să îmi placă de el foarte mult, s-a văzut că a empatizat cu Zanni, simt ca îl cunosc și abia aștept să îl vad. A fost unul dintre stâlpii de care Zanni s-a sprijinit”, a spus cunoscutul cântăreț în cadrul emisiunii Ștafeta mixtă . 

ADVERTISEMENT

Propunerea lui Velea pentru Sebastian Chitoșcă

Alex Velea a recunoscut că s-a gândit la o posibilă colaborate cu fostul concurent de la Survivor România. 

“Sebi, dacă ne vezi, să știi că vrem să te băgam în unul sau mai multe clipuri, ești o persoana foarte true, așa cum îmi place mie să spun”, a fost mesajul lui Velea pentru Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Celebrul artist a vorbit și despre prietenul său Zanni, pe care îl așteaptă acasă cu marele premiu.

“Abia aștept să vină acasă, să îl luam în brațe. Orice s-ar întâmpla, el este câștigător pentru noi. Dar el merită cu adevărat să fie Survivor.

ADVERTISEMENT

A luat puncte, a făcut gesturi nobile, a empatizat cu colegii atunci când a trebuit. (…) Cred că ar fi marea dezamăgire a României, dacă Zanni nu va câștiga.

A făcut tot ce era de făcut, a arătat tot ce era de arătat”, a mai spus Velea la Ștafeta mixtă .

ADVERTISEMENT