Fotbal international

Un fotomodel face dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo. “Asta a vrut să-mi facă!”

15.03.2019 | 13:11
Un fotomodel face dezvaluiri despre Cristiano Ronaldo Asta a vrut sami faca

Fotmodelul venezuelean Alexandra Mendez a făcut dezvăluiri șocante în cadrul unei emisiuni a televiziunii peruane despre starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo. Momentul la care Mendez a făcut referință s-a petrecut în urmă cu trei ani, pe când Cristiano Ronaldo juca la Real Madrid și abia o lună-două mai târziu o întâlnea pe actuala sa iubită, Georgina Rodriguez.

Ce propunere i-a făcut Cristiano Ronaldo unui fotmodel din Venezuela

Alexandra a venit și cu proba indubitabilă a faptului că a purtat un dialog cu starul portughez pe WhatsApp, arătând mesajele în fața camerelor de luat vederi. Ea a recunoscut că a avut posibilitatea de a-l cunoaște personal pe Cristiano, dar că între ei nu s-a petrecut nimic. Venezueleanca se mândrește ca anatomie cu partea ei posterioară, pe care caută să o scoată mereu în evidență pe fotografiile postate pe Instagram.

Cristiano Ronaldo, care are obicieul de a urmări pe Instagram femeile care trec de un milion de urmăritori, a văzut fotografiile ei și nu a rămas indiferent la formele apetisante ale sud-americancei. I-a trimis un mesaj pe WhatsApp în care a întrebat-o dacă ea este în poze și dacă fotografiile sunt prelucrate în fotoshop. Alexandra i-a răspuns că tot ce vede este original și dacă nu crede poate să vină și să se convingă.

Cristiano Ronaldo, sedus de anatomia Alexandrei Mendez
Cristiano Ronaldo, sedus de anatomia Alexandrei Mendez

Impresionat de pozele ei de pe Instagram

Odată lansată invitația din partea ei portughezul a atacat frontal și a i-a propus un pariu: “Dacă marchez un gol în următorul meci mă lași să te mușc de fund?”. Fotomodelul a acceptat propunerea, dar deși Ronaldo a marcat și cei doi s-au întâlnit la stadion pariul nu a fost în practică, iar apoi Ronaldo a întâlnit-o pe Georgina și a uitat de Alexandra.

Cristiano Ronaldo a avut foarte multe aventuri în viața sa, putând trece la capitolul trofee amoroase multe nume de femei din lumea showbizz-ului, domeniu către care lusitanul a avut mereu o slăbiciune. Însă dintre toate divele care s-au perindat prin viața lui doar două au rezistat pe termen lung. Una este Georgina, pe care mama jucătorului ar dori-o de noră și a doua este Irina Shayk, o frumoasă fotmodel din Rusia.