Life

Ce propunere unică a refuzat Amalia Enache. Prezentatoarea de la Pro TV a spus adevărul

Amalia Enache este una dintre jurnalistele vechi de la Pro TV, iar acum dezvăluie ce ofertă a primit în urmă cu ani buni. Despre ce este vorba și ce răspuns a oferit.
25.08.2022 | 19:57
Ce propunere unica a refuzat Amalia Enache Prezentatoarea de la Pro TV a spus adevarul
Ce ofertă a respins Amalia Enache. Știrista a dat cărțile pe față abia acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce propunere unică a refuzat prezentatoarea de la Pro TV. Jurnalista a spus adevărul după foarte multă vreme, amintindu-și de această ofertă după ce a mers în vacanță cu fiica sa, Alma, la Disneyland Paris, Franța.

Ce ofertă specială a respins Amalia Enache. Știrista a dat cărțile pe față abia acum

Amalia Enache a primit o ofertă inedită care are legătură cu lumea poveștilor. Undeva în jurul anului 2007 vedeta din Pache Protopopescu putea să fie una dintre prințese, însă nu a dat curs propunerii acesteia.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu 15 ani directorul de creație mi-a propus să fiu una din prințese. Nu știam exact pentru că eu eram reporter Pro TV și am refuzat din start o astfel de propunere. Probabil i s-a părut că m-aș potrivi.

 Am fost într-o vacanță în Paris și Normandia și doar o zi am stat în Disneyland, am considerat că este suficient de dimineața până seara la 00:00. 

ADVERTISEMENT

Am mai fost, am filmat pentru reportajele de 1 decembrie pe vremea când Vasili Șirli era director muzical. 

Nu fusesem niciodată ca turistă și aveam așa tot felul de nostalgii”, a declarat prezentatoarea de la Pro TV pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache, amintiri de la Disneyland Paris

Amalia Enache are foarte multe amintiri frumoase de la Disneyland Paris din perioada în care făcea reportaje pentru 1 decembrie. Vedeta cunoaște foarte bine locul și traseul pe care l-a descoperit recent în calitate de turist.

Showul final de iluminat castelul și artificiile au fost peste așteptările frumoasei blondine în această vacanță și bineînțeles, ale fiicei sale, Alma. Cele două s-au bucurat din plin de ziua petrecută pe tărâmul poveștilor.

ADVERTISEMENT

„O super experiență. Am așteptat vârsta potrivită la care să aibă răbdare pentru că Disneyland nu e doar al nostru, e al tuturor piticilor, și mai sunt și niște cozi…”, a adăugat Amalia Enache.

ADVERTISEMENT
Tags: