News

Ce răspuns a dat Dan Bittman când a fost întrebat dacă se va vaccina contra Covid-19

30.01.2021 | 15:49
Ce raspuns a dat Dan Bittman cand a fost intrebat daca se va vaccina contra Covid19
ADVERTISEMENT

Se va vaccina sau nu Dan Bittman contra Covid-19? Iată o întrebare la care solistul trupei Holograf, o voce extrem de aprigă împotriva restricțiilor din pandemie, a oferit un răspuns destul de surprinzător.

Cunoscutul artist, care a ieșit în spațiul public cu o serie de afirmații care au stârnit controverse pe tema noului coronavirus și a măsurilor impuse de autorități, a vorbit recent despre posibilitatea de a se imuniza.

ADVERTISEMENT

Bittman recunoaște că nu știe dacă se va vaccina sau nu, însă dă asigurări că el nu se situează în tabăra celor care contestă vaccinurile și spune că este deranjat doar de întreaga situație din ultimele luni.

Dan Bittman, răspuns la întrebarea dacă se va vaccina contra Covid-19

De-a lungul ultimelor luni, Dan Bittman a stârnit controverse majore din cauza declarațiilor pe care le-a făcut despre coronavirus, iar convingerile sale nu par a fi schimbate prea curând.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, când vine vorba de vaccin, solistul Holograf pare mai temperat. Acum, când țara noastră se află în plină campanie de vaccinare, mulți se întreabă dacă acesta se va imuniza și dacă între timp și-a schimbat ideea în ceea ce privește situația pandemiei.

Artistul a precizat la Antena Stars că niciodată nu a spus că nu crede în exista virusului, ci că e foarte revoltat pentru cum e manageriată această situație și cel fel de restricții există. Sincer, acesta a spus că momentan nu știe dacă se va vaccina sau nu, dar așteaptă să vadă ce se va mai întâmpla.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti Covid, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată fraților nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus!

Eu mă iau de o situație imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a spus artistul, la Antena Stars, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman, revoltat de evoluția pandemiei și raportările zilnice

Recent, Bittman a ieșit public cu noi declarații controversate. Acesta a spus că nu poate înțelege scăderea numărului de cazuri, din moment ce oamenii nu s-au protejat mai mult decât au făcut-o de când a început pandemia.

La același post de televiziune, solistul a avut o dezbatere cu medicul Adrian Marinescu pe tema pandemiei de Covid-19 și continuă să creadă că virusul nu se transmite atât de ușor pe cât transmit autoritățile.

”Nu cred că transmit niciunii, nici asimptomaticii, nici simptomaticii. Eu cred în alte chestii. Ați uitat ce se întâmpla în martie în România, când ne spălam cu dezinfectant și pe dinți (…) Mai face cineva chestia asta acum, la un an de zile după?!”, a declarat solistul de la Holograf.

ADVERTISEMENT