Life

Ce răspuns a dat Oana Zăvoranu când a fost întrebată de o fană dacă a avut vreodată depresie: „Tu chiar pui botul?”

Oana Zăvoranu a dezvăluit că a suferit din depresie, după ce o fană a întrebat-o dacă a trecut și ea prin momente grele sau mereu este atât de energică.
26.10.2021 | 17:10
Ce raspuns a dat Oana Zavoranu cand a fost intrebata de o fana daca a avut vreodata depresie Tu chiar pui botul
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Fanii au avut tot felul de curiozități la adresa actriței și prezentatoarei de televiziune.

Unele dintre întrebările primite de Oana au fost destul de personale, dar bruneta a răspuns la orice, căci i-a obișnuit deja pe urmăritorii ei cu transparența de care dă dovadă de fiecare dată când se exprimă public.

ADVERTISEMENT

Oana a spus că a suferit din cauza depresiei și anxietății nu doar o dată și că nu e totul atât de roz în viață cum vor să arate anumite vedete.

Oana Zăvoranu s-a confruntat cu depresia

„Logic! Ambele din abundență chiar! Tu chiar pui botul la viețile perfecte afișate de toate gloabele și prefăcutele? Trezește-te!”, este răspunsul tranșant oferit de Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Oana a atacat pe contul ei de Instagram un alt subiect destul de sensibil. Vedeta a vorbit despre campaniile umanitare în care se implică unele staruri de la noi, a căror credibilitate, în opinia ei, poate lăsa de dorit.

Realizatoarea de emisiuni online a cerut oamenilor să nu mai trimită mailuri cu apeluri umanitare pentru că nu crede în ele.

ADVERTISEMENT

Oana a făcut haz de necaz și, în stilul ei ironic, a spus că și ea are nevoie de un împrumut, dacă tot e lumea atât de milostivă.

„Nu am bani de dat, am de luat! De la hoți și escroci! Apropo, poate cineva să mă împrumute și pe mine cu câteva milioane de euro? Aș avea nevoie. Mulțumesc anticipat”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta ar fi fost furată de miliardarul Dan Petrescu: „23 de milioane de euro făcuți de tatăl meu”

Referitor la milioanele de euro pe care Oana le-a cerut mai mult în glumă, vedeta a făcut recent o dezvăluire șocantă despre miliardarul Dan Petrescu, cel care a decedat recent într-un accident aviatic în Italia.

Zăvoranu a spus în emisiunea ei de pe Youtube că afaceristul i-ar fi furat 23 de milioane de euro.

„Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea. Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu!

Doar 23 de milioane de euro, atât. Nimic mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară. Se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde…” a dezvăluit recent Zăvo.

ADVERTISEMENT