Simona Halep

Ce răspuns a dat Simona Halep când a fost întrebată de ce iubeşte România: ”Prefer să mă întorc tot timpul”

20.04.2021 | 21:35
Ce raspuns a dat Simona Halep cand a fost intrebata de ce iubeste Romania Prefer sa ma intorc tot timpul
ADVERTISEMENT

Simona Halep să pregătește în această perioadă la Stuttgart unde va evolua în cadrul turneului ATP 500. Legendara Chris Evert a întrebat-o de ce nu se stabilește în altă țară și de ce se întoarce mereu în România. Răspunsul sportivei a lăsat-o fără replică pe fosta mare jucătoare.

Numărul 3 mondial a câștigat din tenis aproape 40 de milioane de dolari și ar putea alege să trăiască oriunde în lume dar alege să investească banii câștigați în afaceri în țară.

ADVERTISEMENT

Sportiva a investit masiv pe piața imobiliară, aceasta având o vilă și un bloc cu două etaje la Constanța, un bloc cu 6 etaje la Mamaia, două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov, un apartament în București. Tot în Capitală, Simona Halep își construiește o nouă vilă.

De ce se întoarce Simona Halep în România: ”Sunt parte din această țară”

Fost lider mondial, Simona Halep este un veritabil port-drapel al României în lume. Sportiva a mărturisit că nu s-a gândit niciodată să se stabilească în altă țară, deși și antrenorul Darren Cahill i-a sugerat acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Prefer să mă întorc tot timpul în România, pentru că îmi place energia acestei țări. Este o țară frumoasă. Chiar dacă suferim economic, avem locuri frumoase! Îmi place să ies, să simt energia oamenilor, să văd locurile frumoase. Acum că am lăsat în urma părțile negative, încerc să ajut copiii un pic să nu mai fie negativiști.

Viața este atât de frumoasă și dacă știm să o trăim ne putem bucura la maxim. Acum îi văd pe acești copii și încerc să fiu o sursă de inspirație pentru ei, să fie pozitivi. Vreau să le transmit asta. Simt că sunt parte din această țară și nu voi pleca niciodată!”, a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat fostei jucătoare Chris Evert.

ADVERTISEMENT

Investește în sport și vrea să deschidă o academie

Simona Halep i-a dezvăluit lui Chris Evert și planurile de viitor. Sportiva a reiterat intenția de a deschide o academie de tenis, dar investește și în alte discipline.

”Am început în urmă cu câțiva ani, iar obiectivul era să-i aducem pe copii la tenis. Mă gândesc să încep și o academie. Dar am ajutat și în alte sporturi, la gimnastică, la hochei pe gheață.

ADVERTISEMENT

Nu e ceva uriaș, dar după ce mă las de tenis cu siguranță voi avea timp mai mult de proiecte. Începutul este dificil și a trebuit să simt cum este, să fiu implicată”, a mai spus numărul 3 mondial.

ADVERTISEMENT