Life

Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu după ce a fost anunțat noul sezon Chefi la Cuțite

Producătorii emisiunii culinare Chefi la cuțite au transmis că noul sezon, cel cu numărul 10, va fi difuzat curând. Ce a declarat Cătălin Scărlătescu.
08.08.2022 | 19:59
Ce reactie a avut Catalin Scarlatescu dupa ce a fost anuntat noul sezon Chefi la Cutite
Cătălin Scărlătescu, bucuros să revină pe sticlă. Când se difuzează Chefi la cuțite, sezonul 10. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iată ce reacție a avut celebrul jurat după ce a fost anunțat noul sezon al show-ului culinar. Concurentul de la America Express și-a exprimat bucuria pe social media, acolo unde a lăsat un mesaj pentru toți fanii săi.

Cătălin Scărlătescu, bucuros să revină pe sticlă. Când se difuzează Chefi la cuțite, sezonul 10

Cătălin Scărlătescu revine pe micile ecrane, alături de colegii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Cei trei bucătari vor juriza sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, show care va fi moderat de Gina Pistol, după o pauză de un an.

ADVERTISEMENT

Competiția va fi condimentată cu noi elemente și provocări de care participanții nu vor putea scăpa. Acest lucru îl știe și concurentul de la America Express, care are în palmares trei victorii. Ultimul sezon i-a aparținut.

Renumitul chef a câștigat alături de concurenta sa, Narcisa Birjaru, de altfel prima femeie care a pus mâna pe premiul cel mare de la Chefi la cuțite, în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Acest lucru îl face pe Cătălin Scărlătescu să așteapte cu sufletul la gură sezonul 10 și să lupte pentru ceea ce-și dorește în competiția culinară.

„Voi ați aflat? Chefii revin în această toamnă”, a scris vedeta de la Antena 1, pe pagina de Facebook și pe cea de Instagram.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite, rivalitate între concurenți și chefi

Chefi la cuțite este o emisiune culinară foarte vizionată de români datorită rivalităților dintre concurenți, dar și dintre cei trei chefi. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea luptă la rândul lor alături de participanți.

Sezonul aniversar este și mai important pentru celebrii bucătari de la Antena 1, care vor să adune tot mai multe trofee. Câștigătorul de la Asia Express 2020 are cele mai multe victorii, patru la număr.

ADVERTISEMENT

Colegul său de breaslă, Florin Dumitrescu, are doar două premii în palmares ceea ce îl face să fie și mai ambițios sezonul acesta și dornic să câștige un participant din echipa sa.

ADVERTISEMENT