News

Ce recomandare incredibilă a avut SAJ Gorj de Crăciun! ”Nu faceți infarct, nu avem medici” 

Ce recomandare incredibilă a avut SAJ Gorj de Crăciun! Medicii au transmis urmăritorilor să nu facă infarct de Crăciun pentru că nu există personal în această perioadă
25.12.2021 | 16:45
Ce recomandare incredibila a avut SAJ Gorj de Craciun Nu faceti infarct nu avem medici
ADVERTISEMENT

Serviciul de Ambulanță Județean din Gorj a ținut să se asigure că toată lumea a înțeles că nu dispune de medici disponibili.

De altfel, situația l-a făcut pe Marin Popescu, liderul de sindicat, să facă și o recomandare aproape incredibilă pentru oameni, una îndelung contestată.

ADVERTISEMENT

Ce recomandare incredibilă a avut SAJ Gorj de Crăciun 2021!

Acesta nu a stat o clipă pe gânduri și le-a transmis, ironic, urmăritorilor ca nu cumva să facă stop-cardiac sau alte boli grave de inimă în aceasta perioadă.

Din nefericire, spune liderul de sindicat, autospecialele de intervenție au cam rămas fără doctori în zilele de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, toate ambulanțele din județul Gorj au funcționat fără medic. S-a ajuns în această situație din cauza faptului că SAJ are mari probleme în a angaja medici.

Mai mult decât atât, câteva autospecialele de intervenție au fost scoase din circulație din cauza vechimii lor.

ADVERTISEMENT

“Așa după cum se obișnuiește în Ajunul Crăciunului, voi îndrăzni să vă fac o urare dar și o recomandare! Urarea este:

Sărbători liniștite, Crăciun fericit! Recomandarea este:

Azi, 24.12.2021, recomand cetățenilor din Gorj dar și celor care sunt în vizită sau în tranzit să nu facă infarct sau alte boli de inimă grave, să nu fie implicați în accidente grave, să nu se gândească cumva să moară!

ADVERTISEMENT

De ce?

Pentru ca Ambulanța Gorj până diseară la ora 20 nu are medic, deci nici echipaj de tip C2 în tot județul pentru a vă putea acorda îngrijiri!

Dacă veți avea nevoie veți putea primi sprijin din partea celor 4 echipaje cu asistent medical și ambulanțier prezente la datorie sau a celor 6 echipaje cu asistent medical și ambulanțier din cele 6 substatii: Tg. Cărbunești, Motru, Rovinari, Turceni, Novaci Bumbești Jiu.

Stați acasă liniștiți, nu consumati băuturi alcoolice și mâncare în exces și cel mai important: nu vă îmbolnăviți!”, a transmis Marin Popescu, lider de sindicat în cadrul Ambulanţei Gorj

ADVERTISEMENT