Life

Ce recompensă oferă Daria Radionova pentru a afla cine i-a distrus bolidul de lux Lamborghini în valoare de 370.000 de euro

Daria Radionova vrea să afle cine este persoana care i-a avariat bolidul de lux acoperit cu 2 milioane de pietre prețioase. Fosta iubită a lui Alex Bodi oferă o recompensă uriașă.
21.11.2021 | 13:56
Ce recompensa ofera Daria Radionova pentru a afla cine ia distrus bolidul de lux Lamborghini in valoare de 370000 de euro
Daria Radionova, reacție după ce și-a găsit mașina avariată. Oferă recompensă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița originară din Republica Moldova s-a trezit zilele trecute cu bolidul de lux avariat în partea din spate. Mașina, care este un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, era parcată pe o stradă din Londra.

Frumoasa șatenă s-a trezit cu bolidul „șifonat” fără să știe cine a făcut asta, motiv pentru care a făcut un anunț pe social media. Vedeta oferă o recompensă uriașă pentru a-l găsi pe cel responsabil pentru stricăciuni.

ADVERTISEMENT

În acest sens Daria Radionova a postat un mesaj important. Fosta logodnică a lui Alex Bodi este dispusă să scoată din buzunar o sumă deloc mică pentru a primi detalii legat de posesorul unui Vauxhall Astra albastru (n.r. marcă de mașină populară în UK).

Daria Radionova, reacție după ce și-a găsit mașina avariată. Oferă recompensă

Daria Radionova oferă 5.000 de lire sau euro, nu specifică moneda foarte clar, celui care îi dă informații despre șoferul care i-a lovit bolidul de lux parcat regulamentar pe strada unde locuiește de ani buni.

ADVERTISEMENT

Incidentul neplăcut a avut loc în cursul zilei de joi, 18 noiembrie 2021, presa din Marea Britanie scriind deja despre accident. The Sun a publicat mai multe imagini în mediul online.

Superba rusoiacă, care i-a fost iubită omului de afaceri din Mediaș Alex Bodi, nu s-a uitat la bani când și-a tunat mașina de lux. Tânăra a investit o sumă frumușică pentru cele 2 milioane de cristale Swarovski.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova a făcut și ceva modificări la interior, nu numai la exterior. Concret, autoturismul pe patru roți a fost modificat de o companie din Londra.

Daria Radionova oferă recompensă
Daria Radionova oferă recompensă pentru mașina avariată. Sursa foto: The Sun. Colaj: Fanatik

Daria Radionova, investiție majoră în mașina de lux

Mașina de culoare neagră nu este singura la care tânăra și-a dorit câteva mici „retușuri”. În trecut, influencerița a mai îmbunătățit aspectul a doua autovehicule. Este vorba de un Lamborghini Huracan și un Mercedes CLS.

ADVERTISEMENT

O echipă întreagă a lucrat la aspectul bolidului de lux, iar timpul alocat pentru aplicarea celor 2 milioane de cristale a fost de 700 de ore.

„Cu siguranță, am dus încrustarea cu cristale la un nou nivel. Credeți că ar trebui să percep 1 liră pentru fiecare fotografie (n.r. pe care o face lumea mașinii)?

Clar, aș deveni miliardară”, scria Daria Radionova, pe Instagram, la momentul respectiv, legat de mașina încrustată cu cristale.

ADVERTISEMENT