CFR Cluj, record istoric depăşit după victoria cu FCSB

Iuliana Spirache   
în CFR Cluj
22/12/2018, 21:59
CFR Cluj, record istoric depăşit după victoria cu FCSB GALERIE FOTO
Jucătorii de la CFR Cluj şi FCSB se salută înaintea meciului. Ce record istoric poate depăşi campioana României dacă o învinge pe gruparea "roş-albastră"

FCSB şi CFR Cluj este duelul din etapa 21, în ultima rundă a Ligii 1 Betano din anul 2018, iar ardelenii pot să depăşească o performanţă veche din sezonul 2007 – 2008.


UPDATE, ora 22.00. FCSB – CFR Cluj s-a terminat cu victoria echipei antrenate de Antonio Conceicao, scor 0-2, iar ardelenii au depăşit un record istoric. Campioana României a ajuns la 8 meciuri jucate în deplasare, în Liga 1 Betano, terminate cu victorie, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată de când s-a înfiinţat echipa.


FCSB – CFR Cluj este meciul cel mai aşteptat din etapa 21 din Liga 1 Betano, iar ardelenii pregătiţi de Antonio Conceicao au mers la Bucureşti după ce au câştigat ultimele şapte deplasări consecutive, un record egalat din stagiunea 2007 – 2008, anunţă cjsport.ro.

CFR Cluj poate să depăşească un record istoric dacă o învinge pe FCSB

În aceste condiţii, dacă CFR Cluj o va învinge pe FCSB pe “Arena Naţională”, atunci ardelenii vor avea cea mai bună serie de meciuri câştigate în deplasare din istoria clubului din Gruia. Asta nu e tot! În meciul disputat în etapa 21 se vor întâlni cel mai tânăr antrenor din Liga 1 Betano, Nicolae Dică (38 de ani) cu cel mai în vârstă tehnician, Antonio Conceicao (57 de ani).

Iată alte statistici în legătură cu meciul FCSB – CFR Cluj

  • FCSB şi CFR Cluj sunt echipele cu cele mai multe  victorii, fiecare câte 12
  • Echipa pregătită de Antonio Conceicao are cele mai multe succese la un gol diferenţă – 8
  • FCSB are 8 victorii la minim două goluri
  • Se vor duela cea mai bună echipă din clasamentul realizat pe baza scorurilor înregistrate la pauză,  CFR – 36 puncte (FCSB – 34 puncte), respectiv cea mai bună din ierarhia stabilită strict raportat la rezultatele înregistrate în partea secundă, FCSB – 38 puncte (CFR – 36 puncte)
  • FCSB are cel mai bun atac, 40 de reuşite şi doar două meciuri fără gol înscris. De partea cealaltă, CFR are cea mai bună apărare, numai 12 goluri încasate şi 10 meciuri fără gol primit
  • Ultima victorie bifată de CFR Cluj: 22 septembrie 2016, FCSB – CFR Cluj 1-2 (Florin Tănase/ Cristi Bud – dublă)
  • Ultima victorie bifată de FCSB: 12 martie 2017, FCSB – CFR Cluj 2-0 (Harlem Gnohere şi Ovidiu Popescu)
  • Toate cele patru meciuri din ediţia trecută s-au încheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat care s-a consemnat şi în meciul tur din sezonul 2018 – 2019, de pe 16 septembrie 2018, CFR Cluj – FCSB, scor 1-1
Închide ×