Life

Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu. A făcut o mărturisire cutremurătoare

Marina Almășan a făcut o dezvăluire dureroasă la numai o zi după ce fostul ei soț, artistul și compozitorul Victor Socaciu, a fost înmormântat în localitatea Cornu.
31.12.2021 | 18:45
Ce regret are Marina Almasan dupa inmormantarea lui Victor Socaciu A facut o marturisire cutremuratoare
ADVERTISEMENT

Vedeta are un mare regret în suflet, care se pare că este împărtășit și de cei trei copii ai regretatului folkist: Iulia, Ana Maria, Victoraș . Moștenitorii celebrului cântăreț și-ar fi dorit alt loc de veci pentru tatăl lor.

Marina Almășan, cea care i-a fost soție timp de 16 ani artistului, a făcut o mărturie cutremurătoare. Prezentatoarea TV susține că fostul ei soț merita să-și doarmă somnul de veci în cimitirul Bellu din Capitală.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu a fost înmormântat la Cornu, județul Prahova, ultima sa soție, Brândușa Simion, precizând că aceasta a fost ultima dorință a solistului și a dorit să o îndeplinească.

Marina Almășan, regret după înmormântarea lui Victor Socaciu. Ce a mărturisit vedeta

Marina Almășan are alte gânduri după moartea lui Victor Socaciu și susține că fiul ei, Victoraș, este supărat că regretatul său părinte nu are un cavou în București, alături de alți artiști de renume.

ADVERTISEMENT

„Fiul meu era foarte dezamăgit pentru că tatăl lui merita o înmormântare la cimitirul Bellu, acolo unde puteau să vină la el oamenii care l-au iubit, nu izolat, rupt de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă.

Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu.(…) Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii, pentru că știu sigur că ei și-au dorit să-l înmormânteze la Bellu. 

ADVERTISEMENT

Ca iubitor de muzică, ceea ce sunt, și ca om care apreciază foarte mult artiștii, consider că un artist de talia lui merita să-și aibă locul acolo unde sunt marii artiști ai acestei țări.

Merita ca cei care-i apreciază muzica să poată ajunge să-i pună o floare la cimitir și pentru ca cei trei copii ai lui, care locuiesc toți în București, să poată să treacă pe la mormântul tatălui lor atunci când au momente grele în viață și când consideră necesar să petreacă câteva clipe la căpătâiul celui pe care l-au iubit.

ADVERTISEMENT

Victor a fost un om care a iubit foarte mult oamenii și i-a plăcut să fie în mijlocul lor, deci nu știu în ce măsură și-ar fi putut dori el să-și doarmă somnul de veci departe de oameni”, a spus Marina Almășan într-o emisiune TV, notează wowbiz.ro.

Fosta soție a lui Victor Socaciu crede că locul de veci nu trebuia să fie departe de București. În plus, este îndurerată că regretatul compozitor nu a fost condus pe ultimul drum de foarte mulți oameni și prieteni apropiați.

Compozitorul și cântărețul a fost înmormântat în localitatea Cornu, județul Prahova, acolo unde a locuit în ultimii 10 ani, împreună cu ultima sa soție, Brândușa.

ADVERTISEMENT