Life

Ce regulă de aur aplică Gabriela Cristea în căsnicie. Sfatul pe care orice femeie trebuie să-l afle

Gabriela Cristea are un mariaj fericit alături de Tavi Clonda, iar acum spune care sunt secretele pe care se bazează în relație. Pe ce sfaturi mizează.
11.07.2022 | 21:14
Ce regula de aur aplica Gabriela Cristea in casnicie Sfatul pe care orice femeie trebuie sal afle
Ce sfat prețios a primit Gabriela Cristea legat de mariaj. Vedeta ține mereu cont de el. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit ce regulă de aur aplică în căsnicie. Sfatul pe care orice femeie trebuie să-l afle a fost scos la iveală de frumoasa brunetă în cadrul show-ului Mireasa – Capriciile iubirii.

Ce sfat prețios a primit Gabriela Cristea legat de mariaj. Vedeta ține mereu cont de el

Gabriela Cristea are un sfat prețios pe care se bazează în mariajul cu Tavi Clonda. Este o regulă de aur care ar trebui știută de orice femeie care pe parcursul zilei are certuri sau discuții contradictorii cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la Noră pentru mama recunoaște că se bazează pe acest îndemn pe care l-a împărtășit și cu telespectatorii. Mai exact, vedeta lasă deoparte scandalurile la finalul serii pentru a avea o noapte liniștită.

Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea este să nu mă culc niciodată supărată cu soțul meu. Adică, indiferent și dacă urlăm unul la altul, la finalul zilei o punem pe hold și rezolvăm mâine, dar acum hai să ne ținem în brațe.

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut un sfat înțelept. În proporție de 95% l-am aplicat și n-a fost rău”, a spus Gabriela Cristea în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, mariaj fericit și împlinit

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură de relație împlinită. Au două fetițe de care sunt tare mândri și care le luminează viața, prezentatoarea având numai cuvinte de laudă pentru Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

ADVERTISEMENT

Copiii merită tot ce este mai bun pe această lume. De această părere este și frumoasa brunetă care le face mereu pe plac fiicelor sale. Pentru ele vedeta de la Antena Stars face orice și le dăruiește toate jucăriile pe care și le doresc.

Imaginile și filmările cu micuțele nu lipsesc de pe social media sau din vlogurile pe care le realizează, asta pentru că bruneta este foarte activă.

ADVERTISEMENT