News

Ce reguli de călătorie aplică Emirates pe timp de pandemie! Bagajele de mână sunt istorie

27.04.2020 | 11:27
Ce reguli de calatorie aplica Emirates pe timp de pandemie Bagajele de mana sunt istorie
ADVERTISEMENT

Compania aeriană Emirates a anunțat ce reguli aplică pe timp de pandemie! Mai mult ca sigur și alte firme vor prelua această procedură, una care poate să devină regulă de bază

Ce reguli de călătorie aplică Emirates pe timp de pandemie!

Este important de știut că pasagerii trebuie sa vina in aeroport cu 3 ore inainte de zbor. Mai mult de atât, toată lumea trebuie sa aiba manusi si masca.

ADVERTISEMENT

Aflate printre preferatele românilor în timpul călătoriilor, bagajele de mana devin istorie, acestea fiind interzise din cauza COVID-19.

Bagajele de mână sunt istorie

Există și o excepție de la această regulă. Sunt scutiți părinții bebelușilor care pot lua cu ei mâncare pentru minor sau alte lucruri absolut necesare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pasagerii nu au voie cu ziare si bauturi cumparate din aeroport in avion. Cine dorește să citească presa are la dispoziție diverse titluri chiar în aeronavă.

Ca sa se imbarce, pasagerii vor trece prin scannerele termice. De altfel, această decizie a fost intens mediatizată în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Un alt detaliu important este acela că nu vor mai putea fi rezervate locurile online. În afara locurilor ocupate de membrii unei familii, celelalte vor respecta distanta intre pasageri.

Nu vor mai putea fi folosite saloanele lounge. Și însotitorii de bord vor avea parte de anumite schimbări. Aceștia vor purta haine de protectie, masca, manusi si viziere.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost montate panouri de protectie la ghișeele de bilete.