ADVERTISEMENT
Life

Ce relație are Antonia cu mama lui Alex Velea. Ce-a spus artista despre “soacra”ei

Autor: Stefania Bacanu | 21.07.2020 | 17:00
Ce relație are Antonia cu mama lui Alex Velea. Ce-a spus artista despre
Antonia, scandal în stradă. Ce s-a întâmplat cu artista. Sursa foto: Facebook

Antonia se poate declara o femeie norocoasă. Are o relație foarte bună cu Alex Velea, doi copii minunați care îi umplu sufletul de fericire, și o soacră pe care multe femei și-ar dori-o.

ADVERTISEMENT

Mama lui Alex Velea are mare grijă atât de Antonia, să nu îi lipsească nimic, dar mai ales de cei doi copii ai cuplului, Dominic și Akim, cărora le pregătește dulciuri ori de câte ori are ocazia.

Când este în vizită la ei, cei mici sunt în culmea fericirii pentru că bunica le face toate poftele. Antonia se mai ferește de dulciurile pregătite de soacra ei pentru că are grijă de siluetă.

Ce relație are Antonia cu “soacra”ei

Antonia duce o viață echilibrată și are mare grijă de silueta ei. Face mult sport, la fel ca și Alex, merge la sală de câte ori poate și foarte rar se întâmplă să se abată de la propriile regului.

ADVERTISEMENT

O astfel de situație se întâmplă atunci când vine soacra în vizită și pregătește bunătăți. În acest caz, până și artistei îi este greu să se abțină.

Recent, a postat pe Instastory o imagine cu o prăjitură care îți lăsa apă în gură. Artista a renunțat la obiceiuri și diete și a gustat desertul făcut de mama lui Alex, apoi a lăudat-o pentru măestria  și talentul ei. “Am o soacră care mă iubește tare mult”, a scris Antonia la Instastory.

Alex Velea și Antonia se înțeleg de minune, iar artistul vorbește întotdeuna la superlativ despre partenera lui.  “Acum dragostea se face în doi, atât. Cel deștept cedează, ea. Nu știu.

ADVERTISEMENT

Știm să ne recunoaștem greșeala de fiecare dată. În caz că am făcut ceva care a supărat-o, știu eu cum să-mi cer iertare. Nu aș putea să îmi văd viaţa fără Antonia”, a recunoscut artistul într-un interviu pentru Viva.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!