Life

Ce relație are, de fapt, Pepe, cu fiicele sale: „Nu se iau decizii fără….”

Pepe, dezvăluiri despre viața de familie. Cum reușește artistul să se împartă între cei trei copii, fără a-și neglija familia și cariera.
25.06.2024 | 09:07
Ce relatie are de fapt Pepe cu fiicele sale Nu se iau decizii fara
Cum se descurcă Pepe în rolul de tată. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe a dezvăluit care este relația sa cu fiicele cele mari, Maria și Rosa, dar și cum reușește să se împartă între familie și carieră. Artistul a mărturisit cât de permisiv este în rolul de tată.

Ce fel de tată este Pepe

Pepe are o viață plină. Artistul s-a căsătorit de curând cu Yasmine, femeia care l-a făcut și tată de băiat. Însă, el mai are și două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă, pe Rosa și Maria, care și locuiesc cu el. 

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul nu își dorește să-și neglijeze cariera. Recunoaște că vorba „copii mici, probleme mici”, e adevărată, dar asta nu înseamnă că nu sunt și stresante. Iar cu cât micuții se dezvoltă, cu atât oboseala este mai mare. Dar fiecare etapă are frumusețea sa.

Viața de tată vine la pachet cu multe provocări, iar Pepe face tot posibilul pentru a găsi un echilibru între viața profesională și cea personală. „Întotdeauna, orice ai alege să faci și pe oricine ai alege să prioritizezi, cineva, cumva va fi în așteptare, fie că vorbim despre carieră, despre sport, despre pasiuni, ori despre copii și soție.

ADVERTISEMENT

Dacă alegi să pleci în vacanță cu soția, te simți responsabil și ești supărat pe tine, pentru că nu sunt și copiii, iar dacă te ocupi mai mult de copii, îți neglijezi soția. La noi, există un echilibru, lucrurile se discută. Comunicăm foarte mult și ne putem baza unul pe celălalt. Eu sunt plecat destul de mult. Când este muzica la mijloc, se întâmplă să lipsesc și două zile de acasă. Și atunci neglijez întreaga familie. Dar sunt situații când las orice deoparte. Uit chiar și să intru în studio. Și mă ocup de tot ceea ce înseamnă familie”, a declarat Pepe pentru viva.ro. 

Cât de permisiv este artistul

Pepe recunoaște că este un tată destul de permisiv. Dar asta nu înseamnă că fetele sale nu au limite. El încearcă să le explice că pot primi ce își doresc, atâta timp cât muncesc pentru asta și știu că nimic nu pică din cer.

ADVERTISEMENT

„Consider că e bine să responsabilizezi un copil, să simtă că are sprijinul tău în tot, dar să nu primească totul pe tavă. Da, e greu, însă am învățat să fac asta după ce am făcut câteva greșeli, evident, și tot copiii au fost cei care m-au învățat cum să acționez cu ei, atunci când nu am avut dreptate.

Ele sunt responsabile și iau în serios tot ceea ce își propun, au trecut de etapa aia în care ce visează noaptea vor să se întâmple a doua zi, așa că știu că tati le îndeplinește o dorință doar dacă și ele sunt pregătite să aprecieze munca altor persoane”, a adăugat Pepe.

ADVERTISEMENT

Totodată, cântărețul a mărturisit că fetele sale nu iau decizii fără se consulte cu el. „Orice situație este rezolvată prin comunicare cu tati. Fără a îmi cere un sfat, nu se iau decizii. Pentru că e important să ascultăm toate variantele și să știm exact ce decizii luăm împreună. Știu că îți răsfeți fetele ori de câte ori ai ocazia…”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el