Life

Ce relație are Răzvan Simion cu cei doi copii ai săi, la șapte ani de la divorț: „Am învățat să nu le mai cumpăr lucruri”

Ce relație are Răzvan Simion cu cei doi copii ai săi la șapte ani de la divorț. Prezentatorul spune că a trebuit să învețe să nu le mai cumpere lucruri.
21.11.2022 | 22:45
Ce relatie are Razvan Simion cu cei doi copii ai sai la sapte ani de la divort Am invatat sa nu le mai cumpar lucruri
Răzvan Simion și copiii lui. Ce relație au cei trei. Foto Colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a vorbit despre relația pe care o are cu copiii lui, la șapte ani de la divorțul de mama acestora. Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, are deja 18 ani în timp ce Tudor, băiatul acestuia, are 14 ani.

Ce relație are Răzvan Simion cu cei doi copii ai săi la șapte ani de la divorțul de Diana Simion

Răzvan Simion a spus că a trăit din nou sentimentele copilăriei alături de fiul și fiica lui și un lucru pe care a trebuit să îl învețe este să nu le mai cumpere lucrurile pe care le-ar fi dorit atunci când el era copil, pentru că Ianca și Tudor au nevoie de lucruri diferite.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani a mai spus și că încearcă să le impună anumite reguli copiilor săi, dar nu unele care să îi facă să se închidă și să nu se mai dezvolte ca persoane.

„Fiica mea a ajuns la 18 ani, băiatul a făcut 14. Deci, le-am trăit și copilăria lor și am învățat să nu le mai cumpăr lucruri de mi-au lipsit mie.

ADVERTISEMENT

Pentru că lor nu le trebuie. Și am învățat să stau în siajul lor și niciodată să-i încurc. E frumos să-i vezi cum se dezvoltă. Ok, mai impunem și limite, dar prefer să se dezvolte”, a spus acesta, pentru viva.ro.

Răzvan Simion discută cu copiii lui despre viitor

Răzvan Simion și copiii lui chiar discută despre viitor și despre facultățile la care vor să meargă.

ADVERTISEMENT

Nu a dat prea multe detalii despre ce vor să facă Ianca și Tudor în viitor, dar a spus că se gândesc împreună la ce este mai bine pentru ei și la ce planuri își creează singuri, în mintea lor.

„Da, am învățat să discutăm așa, ‘tu, cum vezi situația? Cum vrei să faci’. Acum ne gândim la facultăți și întrebăm ‘la ce te-ai gândit, care-i planul?’

ADVERTISEMENT

Lucru care nu se prea întâmpla pe vremea noastră. ‘Te duci, te faci politehnist, te faci inginer și alte lucruri’”, a spus Răzvan Simion.

Răzvan și Diana Simion au divorțat acum șapte ani și nu au rămas în relații prea bune, fosta lui soție acuzând atunci că a părăsit-o pentru Lidia Buble.

ADVERTISEMENT