Life

Ce relație are Valeria de la Bravo, ai stil cu mama sa. Declarațiile făcute de artista Victoria Lungu

Valeria Lungu s-a remarcat în cadrul show-ului Bravo, ai stil, fosta concurentă de la Kanal D având numai vorbe frumoase de spus despre mama sa. Ce a declarat femeia.
28.07.2022 | 19:11
Ce relatie are Valeria de la Bravo ai stil cu mama sa Declaratiile facute de artista Victoria Lungu
Cum se înțelege Valeria Lungu de la Bravo, ai stil cu mama sa. Artista s-a mutat în București. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta influenceriță nu a avut o copilărie tocmai ușoară și chiar a avut grijă de cea care i-a dat viață, o artistă foarte apreciată în Republica Moldova. Cum se înțeleg cele două acum și ce relație au după venirea cântăreței la București.

Cum se înțelege Valeria Lungu de la Bravo, ai stil cu mama sa. Artista s-a mutat în București

Valeria Lungu locuiește în prezent cu mama sa, Victoria, care mărturisește că frumoasa șatenă nu a fost tocmai încântată de acest aspect. Solista în vârstă de 50 de ani își iubește enorm fiica și abia așteaptă să o vadă căsătorită.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil are o relație specială cu mama sa, de care a avut grijă o perioadă lungă în gimnaziu. La momentul respectiv a trebuit să facă de toate în locuință pentru că artista era imobilizată la pat.

„Ne-am crescut una pe cealaltă, noi am fost doar noi două. Evident că atunci când m-am mutat cu ea la București a fost pentru ea un șoc. Și pentru mine a fost un șoc pentru că știam că se mărită atunci și mă gândeam că o să fiu lângă ea.

ADVERTISEMENT

Noi chiar avem o relație foarte specială. Nu ne-am vorbit foarte multă vreme. Eu îmi doresc foarte mult să se mărite, să se mute, pentru că ea e foarte sufocată de mine.

Eu sunt și foarte mămoasă, eu iubesc, pentru că nu mai am pe nimeni și ea mai mereu îmi spune: Mamă, găsește-ți un iubit”, a declarat Victoria Lungu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Valeria Lungu, iubită necondiționat de mama sa

Valeria Lungu se bucură de iubire necondiționată din partea mamei sale, care este de părere că lucrurile bune și frumoase se construiesc numai în sânul familiei. Influencerița este susținută constant de îndrăgita artistă.

Fosta concurentă de la Kanal D recunoaște că este o persoană matură datorită încrederii primite de la cea care i-a dat viață. Tot de la mama sa vedeta a învățat despre iubire, compasiune, răbdare și determinare.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară îi este aproape fiicei sale, așa cum aceasta i-a fost în urmă cu ani buni când a avut probleme medicale după un accident rutier.

ADVERTISEMENT