Life

Ce relație au, de fapt, Raluca și Irisha după Survivor România. Cele două faimoase au recunoscut adevărul

Ce relație au Raluca Dumitru și Irisha după Survivor România. Adevărul a ieșit la iveală.
18.07.2021 | 14:42
Ce relatie au de fapt Raluca si Irisha dupa Survivor Romania Cele doua faimoase au recunoscut adevarul
ADVERTISEMENT

Emisiunea Survivor s-a terminat, dar fanii încă sunt curioși cu privire la unele aspecte ale acesteia, mai ales în ceea ce privește relațiile dintre foștii concurenți.

Raluca Dumitru a recunoscut ce relație este între ea și Irisha

Astfel, aceștia i-au adresat întrebări Ralucăi Dumitru despre relația pe care o are acum cu Irisha, cea cu care a avut numeroase conflicte în cadrul Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru a explicat cum stau lucrurile între ea și colega ei din echipa Faimoșilor, după ce emisiunea din Republica Dominicană s-a terminat.

Se pare că lucrurile s-au rezolvat între ea și Irisha de la Survivor România, pentru că ambele au făcut niște declarații din care reiese că au trecut peste toate diferențele care existau între ele.

ADVERTISEMENT

Irisha a mărturisit că ea și fosta sa colegă nu au nimic de împărțit, iar Raluca Dumitru a spus, la rândul ei, că tot ce au făcut a fost să își numere punctele una alteia în cadrul competiției.

„Ne înțelegem ca de obicei, nu avem nimic de împărțit”, a dezvăluit Irisha.  „În afară de faptul că ne-am numărat punctele, patru, două, una”,  a spus Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

„Ne înțelegem cum se înțelege toată lumea”, a mai spus Irisha.

De la ce a pornit conflictul dintre Raluca Dumitru și Irisha, la Survivor

Între Raluca Dumitru și colega ei din cadrul echipei Faimoșilor a izbucnit un conflict, după ce aceasta din urmă nu ar fi respectat un pact pe care cele două l-ar fi făcut înainte de a sosi în emisiune.

Astfel, Raluca a povestit pentru Wowbiz că ele au vorbit să se susțină și să nu se voteze una pe alta. Doar că Irisha nu a respectat această promisiune și a fost prima care i-a acordat votul care putea să o facă să plece acasă.

ADVERTISEMENT

„Cu Irisha când am venit în această competiție am și vorbit la un moment dat: Hai să ne susținem, să nu ne votăm între noi. Irisha la fel a spus. În cameră, noi am stat o noapte împreună.

După prima săptămâna în care s-a dus imunitatea noastră, Irisha a fost prima care m-a votat”, a mărturisit Raluca Dumitru pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT