Life

Ce relație au Lavinia Ilcău și Paul Maxim de la Chefi la Cuțite: “S-a întâmplat noaptea. Se auzeau sunete”

01.12.2020 | 22:42
Ce relatie au Lavinia Ilcau si Paul Maxim de la Chefi la Cutite Sa intamplat noaptea Se auzeau sunete
Posibilă idilă la Chefi la cuțite. Lavinia Ilcău și Paul Maxim, apropieri suspecte. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul 8 al emisiunii culinare „Chefi la cuțite” se apropie de final, iar acum noi detalii necunoscute despre concurenții show-ului culinar de pe Antena 1 ies la suprafață.

În echipa lui Cătălin Scărlătescu pare că se naște o posibilă idilă, iar concurenții și cei trei jurați cred că între Lavinia Ilcău și Paul Maxim este mai mult decât o simplă relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

În ediția 38 a sezonului cu numărul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se află, alături de concurenții lor, în fața unei noi provocări.

Posibilă idilă la Chefi la cuțite. Lavinia Ilcău și Paul Maxim, apropieri suspecte

În ediția anterioară a show-ului de la Antena 1 Vincent Lointier din echipa lui Florin Dumitrescu a fost cel eliminat, spre surprinderea tuturor, acesta fiind un bucătar francez cu o vastă experiență.

ADVERTISEMENT

Acum, tensiunea atinge cote maxime, iar concurenții așteaptă cu nerăbdare ca Gina Pistol să le spună pentru ce provocare trebuie să se pregătească. Între timp, noi detalii surprinzătoare despre concurenți au ieșit la iveală.

Se pare că Lavinia Ilcău și Paul Maxim, concurenții din cadrul echipei lui Cătălin Scărlătescu, se îndreaptă cu pași repezi spre o posibilă relație, pe care cei doi o neagă momentan.

ADVERTISEMENT

„Între mine și Paul s-a născut o chestie frumoasă, o prietenie…Poate va duce la mai mult? Nu știu, nu am nici cea mai vagă idee. Normal că o las să evolueze și nu neg lucrul acesta”, a mărturisit Lavinia Ilcău.

Cu toate acestea, ceilalți concurenți, și chiar și chef Cătălin Scărlătescu, consideră că apropierile dintre cei doi sunt suspecte și cred că Lavinia și Paul formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, din cauza ta și-a iubitei tale, vreau să câștig tema”, i-a spus Cătălin Scărlătescu concurentului Paul Maxim.

„Ideea este că noi nu suntem încă un cuplu. Eu am acasă pe cineva, el are pe cineva, dar ne simpatizăm unul pe altul”, a fost reacția Laviniei Ilcău.

În plus, concurenta Maria Șandru a mărturisit că are camera de hotel apropiată cu cea a Laviniei și că i-a surprins împreună pe cei doi porumbei pe holul hotelului la ore târzii.

,,Nu știți voi unde stau eu la hotel, ce cameră am eu, ce cameră are Lavinia, mai multe nu vă spun. (…) Ce iubiți au acasă?! Și atunci ce caută ei la 2 noaptea împreună pe hol? M-am dus și lângă ușă să ascult. Aaa, adică așa stau lucrurile, să nu vă prindă nimeni, așa-i? Că i-am auzit.”, spunea Maria Șandru.

ADVERTISEMENT