Life

Ce relație au Marian Râlea și Anca Sigartău. Sunt un cuplu în serialul Adela

Marian Râlea și Anca Sigartău fac parte din distribuția producției Adela, de la Antena 1, actorii având o relație de prietenie foarte frumoasă și de lungă durată.
24.06.2022 | 20:35
Ce relatie au Marian Ralea si Anca Sigartau Sunt un cuplu in serialul Adela
Marian Râlea și Anca Sigartău, protagoniști din Adela. Cum se înțeleg actorii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Magicianul de la Abracadabra a jucat în foarte multe piese de teatru alături de artiste renumite, printre acestea numărându-se și colega din serialul Adela. Îndrăgitul actor nu face parte pentru prima oară din același proiect cu Anca Sigartău.

Marian Râlea și Anca Sigartău, protagoniști în Adela. Cum se înțeleg actorii

Marian Râlea și Anca Sigartău sunt protagoniști în serialul Adela și prieteni în realitate, de-a lungul anilor jucând împreună în foarte multe piese de teatru. Cei doi actori fac parte din aceeași generație și se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

„Cu Anca am jucat mai multe spectacole la teatru, destul de mult, Trei surori, Shakespeare, multe altele… dar nu, în film, să ne întâlnim vreodată, ca un cuplu, nu.

Ne cunoaştem, ca şi cu celelalte actriţe pe care am avut marea şansă să le am alături: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Carmen Tănase.

ADVERTISEMENT

Facem parte dintr-o anumită generaţie, ne ştim foarte bine, avem aceeaşi şcoală, şi atunci ne e simplu, ne e uşor, ne bucurăm de ceea ce facem”, a declarat actorul pentru revista viva.ro.

Marian Râlea și Anca Sigartău, prietenie de peste 30 de ani

Marian Râlea și Anca Sigartău se cunosc de peste 30 de ani, prima întâlnire având loc la Costinești, la Gala Tânărului Actor. Se întâmpla în anul 1989 când Magicianul era în juriu, iar actrița tocmai terminase facultatea și participa la concurs.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv actrița primea premiu, artistul fiind singurul din juriu care a discutat după eveniment cu participanții. La întoarcere Marian Râlea avea să-i țină companie vedetei în tren, deși avea bilet în alt compartiment.

Ulterior, cei doi actori s-au revăzut în cadrul unui proiect de televiziune. Se întâmpla în 1993, an în care au și jucat pentru prima oară împreună. Anca Sigartău își amintește că era un film pentru copii, regizat şi produs de Ruxandra Ion, care are foarte multe realizări în plan profesional.

ADVERTISEMENT
Tags: