Life

Ce relație e, de fapt, între Zanni și Ana Porgras de la Survivor România. Adevărul despre imaginea din dormitorul fostei gimnaste

09.02.2021 | 16:31
Ce relatie e de fapt intre Zanni si Ana Porgras de la Survivor Romania Adevarul despre imaginea din dormitorul fostei gimnaste
Zanni și Ana Porgras de la Surivor România formează un cuplu? Adevărul despre relația lor. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zannidache și Ana Porgras au fost surprinși împreună înainte de plecarea la „Survivor România”, atunci când fosta gimnastă l-a chemat pe tânăr la ea acasă pentru a-i vopsi părul. Misterul relației dintre cei doi participanți a fost lămurit. 

Zanni a postat un videoclip pe canalul său de YouTube, în timp ce se afla în apartamentul Anei din Brașov. Mai mult, cântărețul era în dormitorul ei, dar nu pentru ce și-ar imagina internauții.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras s-a oferit să-l ajute pe Zanni să-și aranjeze look-ul, așa că a decis să-l vopsească chiar la ea acasă, după ce au plecat să cumpere câteva echipamente necesare pentru competiție. Deși a încercat să-i ascundă identitatea fostei sportive, fanii au recunoscut-o cu ajutorul tatuajelor.

Ce relație e, de fapt, între Zanni și Ana Porgras de la Survivor România. Adevărul despre imaginea din dormitorul fostei gimnaste

Venirea Anei Porgras la „Survivor România” a încins spiritele între Faimoși, dat fiind apropierea ei de Zannidache, cu care a fost surprinsă înainte de plecarea în Republica Dominicană. Tânărul cântăreț a mers la ea acasă pentru a-și vopsi părul înainte de a pleca în marea aventură.

ADVERTISEMENT

Deși internauții au speculat imediat că între ei ar fi o legătură amoroasă, cei doi au negat aceste zvonuri și i-au asigurat că este vorba doar despre o prietenie.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a declarat Ana Porgras în cadrul show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Ana Porgras îl vopește pe Zanni de la Survivor Românai 2021
Ana Porgras îl vopește pe Zanni de la Survivor România 2021. Sursa foto: Facebook.com

Ceilalți concurenți au avut bănuieli legate de relația celor doi, mai ales că atitudinea lui Zanni s-a schimbat foarte mult atunci când Ana Porgras a venit în competiție. Elena Marin s-a împrietenit cu Zanni, însă acum este de părere că tânărul s-a întors împotriva ei, odată cu sosirea fostei gimanste.

„Există posibilitatea ca de când a venit Ana, Zanni să se fi întors împotriva mea atât de tare pentru că își dorește foarte mult să câștige, poate el sau Ana iar pe mine să mă distrugă psihic”, a spus Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Zanni și Ana Porgras au fost tachinați de colegi din cauza presupusei legături amoroase, mai ales de către Jador, care a întrebat-o pe colega lui „ce-i place lui Zanni să strige când face dragoste”. Răspunsul ei a fost unul ironic, dar amuzant, lucru ce a detensionat atmosfera: „Iubirea mea e un sac de cinzeci de kile”.

Ana Porgras a fost surpirnsă în timp ce-l săruta pe frunte pe colegul ei, lucru care a provocat și mai multe presupuneri legate de posibila relație cu cântărețul lansat de Alex Velea.

ADVERTISEMENT