News

Ce relaţie este acum între Alina Crişan si Mihai Răduţ!

Alina Crisan si Mihai Radut au avut o relatie pasionala, dar destul de scurta, despartindu-se dupa doar cateva luni de relatie. Intr-un interviu acordat pentru revista Ciao!, blonda recunoaste ca este...
09.11.2014 | 14:41

Alina Crisan si Mihai Radut au avut o relatie pasionala, dar destul de scurta, despartindu-se dupa doar cateva luni de relatie. Intr-un interviu acordat pentru revista Ciao!, blonda recunoaste ca este singura, dar ca nu a intrerupt relatiile cu fostul.

2

Alina Crisan are o relatie extrem de apropiata cu sora sa mai mica, Gabriela. De cand s-a despartit de fotbalistul Mihai Radut, Alina petrece foarte mult timp in compania surorii sale, cele doua plimbandu-se toata ziua prin mall-urile din Capitala. In urma cu doar cateva zile, paparazzii revistei Ciao! le-au intalnit pe cele doua la o cafenea, in timp ce discutau de zor, iar Alina parea foarte suparata.

alina_crisan_130321198959016700

Intrebata despre starea sa de spirit din momentul acela, cantareata a deslusit misterul, oferindu-ne detalii neasteptate despre viata sa personala:

1

 

“Nu eram suparata, poate eram obosita. Nu am de ce sa fiu suparata din cauza lui Mihai. Ne-am desprTIt de mai bine de trei luni Si am trecut peste asta. Nu a fost o relatie de mai multi ani ca st suftr foarte mult. Noi vorbim inca, nu pot spune ca suntem prieteni, dar ne mai dam mesaje din cand in cand ca sa ne intrebam de sanatate. Noi ne-am despartit din cauza distantei, nu l-am prins cu absolut nimeni si nici el pe mine. A fost o relatie în care ne-am respectat foarte mult unul pe celalalt. In momentul de fata sunt singura, nu am un iubit“, a declarat vedeta, pentru revista Ciao!

Erau foarte fericiti impreuna

alina-crisan-862336l

Chiar daca Alina era cu sapte ani mai mare decat fotbalistul Mihai Radut, cei doi se intelegeau de minune. Cantareata a recunoscut relatia in exclusivitate pentru CANCAN.ro, la inceputul verii, moment in care ii venbea sa isi strige iubirea in gura mare: “Suntem foarte fericiti”, ne-a spus ea, la vremea repectiva. Numai ca, intre timp, se pare ca situatia s-a schimbat radical.

sursa: cancan.ro