Life

Ce relație este acum între Nick Casciaro și Loredana Groza: ”Este foarte ocupată”

Ce legătură este în prezent între Nick Casciaro și Loredana Groza. Ce dezvăluire a făcut câștigătorul de la X Factor 2021.
13.03.2023 | 20:58
Ce relatie este acum intre Nick Casciaro si Loredana Groza Este foarte ocupata
Ce legătură este în prezent între Nick Casciaro și Loredana Groza. Ce dezvăluire a făcut câștigătorul de la X Factor 2021. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce relație este acum între artistul care a pus mâna pe trofeul show-ului de la Antena 1 în sezonul 10 și mentorul său. Cântărețul de origine italiană a declarat că jurata emisiunii este foarte ocupată cu cariera muzicală.

Ce legătură este în prezent între Nick Casciaro și Loredana Groza. Ce dezvăluire a făcut câștigătorul de la X Factor 2021

Nick Casciaro a făcut parte din echipa condusă de Loredana Groza în urmă cu aproximativ 2 ani la X Factor și a câștigat marele premiu. De atunci cei doi au fost văzuți frecvent împreună, dovadă că au rămas prieteni buni.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea tânărul susține că nu a mai vorbit cu frumoasa blondină din perioada sărbătorilor de iarnă, fiind conștient că vedeta este foarte ocupată cu cariera sa și cu proiectele pe care le desfășoară în paralel.

Totodată, fostul participant de la Antena 1 este conștient că viața i s-a modificat radical după show-ul de talent care i-a adus suma de 50.000 de euro, dar și notorietate în rândul publicului din țara noastră și nu numai.

ADVERTISEMENT

„Loredana este foarte ocupată, este un superstar. Suntem prieteni buni și cam atât, așa că ultima dată am vorbit de Crăciun, este foarte ocupată, știu. Dar și eu sunt ocupat! 

Viața mea s-a schimbat total, am concerte peste tot prin lume, dar mai ales Europa. O să concertez la Ierusalim cu Luminița Anghel, cu o mare orchestră. Viața mi s-a schimbat total după X Factor”, a mărturisit Nick Casciaro pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Nick Casciaro, între România și Italia

Nick Casciaro își împarte viața între România și Italia de o perioadă destul de lungă de timp. Cântărețul are aceeași parteneră de viață din perioada filmărilor de la X Factor, tânăra obișnuindu-se deja cu programul artistului, deși mai sunt unele gelozii.

Câștigătorul de la Antena 1 se declară îndrăgostit de români despre care spune că sunt foarte buni profesioniști. Fostul concurent le-a dat drept exemplu pe Loredana Groza, care i-a fost mentor, dar și pe Luminița Anghel.

ADVERTISEMENT

„Aveți mulți cântăreți buni, ca Loredana și Luminița. Așa că sunt foarte fericit să am ocazia de a colabora cu așa mari artiști”, a mai spus Nick Casciaro, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT