Life

Ce relație există acum între Maria Constantin și fostul ei soț, Ciprian Tapotă Lătăreț. Cântăreața urmează să se recăsătorească

Maria Constantin a format un cuplu ani buni cu fostul ei soț, Ciprian Tapotă Lătăreț, alături de care are și un băiat. Căsnicia lor s-a terminat însă în 2014.
02.11.2022 | 20:07
Ce relatie exista acum intre Maria Constantin si fostul ei sot Ciprian Tapota Lataret Cantareata urmeaza sa se recasatoreasca
Maria Constantin încă mai ține legătura cu fostul ei soț. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Maria Consantin urmează să se căsătorească în curând cu Robert Stoica. El este bărbatul în brațele căruia artista a reușit să își găsească liniștea.

Maria Constantin încă păstrează legătura cu fostul ei soț

Înainte de a-l cunoaște însă pe acesta, Maria Constantin a trecut prin momente extrem de dificile. Cântăreața a bifat până acum două mariaje eșuate, însă speră că acum norocul va fi de partea ei pe plan amoros.

ADVERTISEMENT

Deși despărțirea de Ciprian Tapotă Lătăreț nu a fost chiar una ușoară, cântăreața a dezvăluit într-un interviu acordat pentru playetech.ro că a decis să păstreze o relație bună atât cu fostul ei soț cât și cu părinții acestuia.

Amintim că cei doi au împreună un băiețel, care a rămas la fostul soț al cântăreței. El, dar și părinți săi au fost cei care s-au ocupat de creșterea și educație celui mic după ce cuplul a divorțat.

ADVERTISEMENT

Dacă după alte divorțuri lucrurile sunt dificile între doi parteneri, iată că în cazul Mariei Constantin, situația e cu totul alta. Celebra artistă este mai mult decât încântată de modul în care părinții fostului ei soț au reușit să îl crească pe fiul ei, Codrin.

De asemenea, ea a recunoscut cp păstrează legătura și cu fostul soț, Ciprian Capotă Lătăreț.

ADVERTISEMENT

”Băiatul meu este educat foarte frumos și foarte bine de către bunicii lui paterni.

 Nu este nevoie să mă interesez la școală, pentru că oricum țin legătura cu tatăl lui și îmi spune foarte multe lucruri, știu tot ce se întâmplă, dacă este ceva în neregulă, mă anunță.”, a declarat Maria Constantin, pentru playtech.ro, cu puțin timp înainte de a se recăsători.

Cum se comportă Codin cu mama sa

Ce a impresionat-o cel mai mult pe cântăreață este însă faptul că fiul ei nu i-a cerut niciodată bani de buzunar. Când își dorește ceva îi spune acesteia, însă niciodată nu este genul de copil care să ceară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, micuțul Codrin înțelege foarte bine că mama sa muncește pentru bani și are grijă să nu fie cheltuitor.

”Tot timpul îmi spune: nu, că și tu muncești pentru bani, mai bine cumpărăm lucruri care îmi trebuiesc, adică nu este genul cheltuitor și asta nu poate decât să mă bucure, pentru că în general copii din ziua de azi nu sunt așa.”, a mai povestit cântăreața pentru sursa citată.

Amintim că Maria Constantin formează acum un cuplu cu Robert Stoica, iar cei doi urmează să se și căsătorească în curând.

ADVERTISEMENT