Life

Ce relație există, de fapt, între fiul Patriziei Paglieri și Maria Speranța: „Ce o să fie mai târziu…”

Fiul Patriziei Paglieri și Maria Speranța, noul cuplu de la Asia Express?
30.10.2021 | 17:30
Ce relatie exista de fapt intre fiul Patriziei Paglieri si Maria Speranta Ce o sa fie mai tarziu
Ce relație există, de fapt, între fiul Patriziei Paglieri și Maria Speranța: „Ce o să fie mai târziu…”. Foto: Asia Express
ADVERTISEMENT

La Asia Express s-ar putea înfiripa o relație de iubire, iar protagoniștii sunt nimeni alții decât Francesco, fiul Patriziei Paglieri, și Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandafir.

Ce relație există, de fapt, între fiul Patriziei Paglieri și Maria Speranța

După ce au câștigat o probă, aceștia au avut parte de o cină, alături de mamelor lor. De altfel, Patrizia Paglieri a avut cuvinte de laudă la adresa fiicei Adrianei Trandafir și i-a făcut complimente.

ADVERTISEMENT

”Ne-a așteptat o cină foarte frumoasă la terasă”, a spus Francesco, iar mama sa a făcut o remarcă referitoare la Maria Speranța: ”Cu o fată foarte frumoasă la masă”, a spus ea.

Ce a avut de spus Francesco despre relația cu Maria Speranța

De altfel, Francesco chiar a vorbit despre relația care există între el și Maria Speranța și a explicat că între ei a început deja o relație frumoasă de preietenie.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu a negat că lucrurile s-ar putea transforma în ceva mai mult de atât.

Mai mult decât atât, el a dat de înțeles că sunt șanse ca între ei să se înfiripe o relație de iubire și a precizat că dacă va fi cazul, va face publice aceste informații.

“Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim”, a mai spus Francesco.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandafir

Fiica Adrianei Trandafir are 21 de ani și este studentă în Olanda. Acum, aceasta este principala ei prioritate, după cum spune chiar ea, dând de înțeles că nu este neapărat interesată de o relație serioasă.

De asemenea, aceasta se gândește deja la viitorul ei și la ce va face după ce termină facultatea.

ADVERTISEMENT

”Deocamdată facultatea este pe primul plan şi înainte să încep altele, facultatea vreau să o termin pentru că sunt atât de aproape, mai am câteva luni şi după o să văd exact către ce mă îndrept, direcţia înspre care mă duc sau ce alte proiecte o să mai vreau să fac”, a mai spus Maria Speranța.

Tânără spunea că îi este greu să fie departe de mama sa, dar totul este spre binele ei.

ADVERTISEMENT
Tags: