Life

Ce relație există, de fapt, între jurații Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea: ”Nu suntem prieteni”

Ce relație există, de fapt, între jurații Chefi la Cuțite? Deși la televizor vedem ceva, Cătălin Scărlătescu are un cu totul alt punct de vedere.
01.05.2023 | 21:02
Ce relatie exista de fapt intre juratii Chefi la Cutite Catalin Scarlatescu rupe tacerea Nu suntem prieteni
Ce relație există, de fapt, între jurații Chefi la Cuțite. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai apreciate show-uri culinare din România. Aici vedem concurenți cu povești impresionante de viață și de asemenea, aflăm secretele din spatele celor mai de succes preparate.

Ce relație există, de fapt, între jurații Chefi la Cuțite

Iar la masa juraților Chefi la Cuțite avem trei nume cunoscute. Este vorba despre Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, dar și Sorin Bontea. Dacă în fața camerelor, cei trei par că se înțeleg de minune, iată că în realitate, lucrurile sunt complet altele.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a făcut câteva dezvăluiri interesante în acest sens. El a vorbit despre relația dintre cei trei jurați, dar și ce se întâmplă după emisiune. Invitat la podcastul lui Mihai Morar, fostul concurent de la America Express susține că se ferește de cei doi colegi ai săi.

Care este motivul? Cătălin Scărlătescu susține că atât Sorin Bontea cât și Florin Dumitrescu s-ar fi aliat împotriva sa. Bucătarul vorbește și despre o invidie pe seama popularității sale. Iar șirul afirmațiilor sale neașteptate nu s-a oprit doar aici.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, bucătarul susține că nu a ieșit niciodată cu cei doi jurați la o bere, ca între prieteni. El a mai vorbit și despre momentul în care a fost invitat să facă parte din juriul de la Chefi la Cuțite.

Ce i-a spus Mona Segall lui chef Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu și-a amintit ce i-a spus Mona Segall, producătorul emisiunii, dar și ce reacție au avut Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Printre altele, el a mai amintit și despre un moment cât se poate de jenant din metrou.

ADVERTISEMENT

“Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia sunt călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, noi trei.

Acum foarte mult timp, când am cunoscut-o prima dată în viața mea pe Mona Segall (n.r. – producător de televiziune), ea mi-a spus așa: Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta. Bontea și cu Dumitrescu au fost atenți și cred că de atunci le-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar și atunci ei fac front în fața mea.

ADVERTISEMENT

Am avut un moment în care am intrat cu ei doi în metrou și au venit trei oameni: Vreau să fac poză cu tine! Păi și cu ei doi? Nu”, a fost mărturisea făcută de juratul de la Chefi la Cuțite. Întrebat de Mihai Morar dacă glumește cu afirmațiile făcute, juratul emisiunii a precizat că nu minte niciodată.

ADVERTISEMENT