Life

Ce relație există între Alina Pușcaș și Pepe. Dezvăluiri neștiute înainte de finala Te cunosc de Undeva

Cum se înțeleg prezentatorii de la Te cunosc de undeva. Complimentele Alinei Pușcaș la adresa lui Pepe. Iată ce relație există între cei doi, de fapt și dezvăluirile actriței.
08.07.2022 | 09:57
Ce relatie exista intre Alina Puscas si Pepe Dezvaluiri nestiute inainte de finala Te cunosc de Undeva
Alina Pușcaș, declarații despre relația cu Pepe. Foto: Te cunosc de undeva - Facebook
ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, noul coprezentator de la Te cunosc de undeva. După zece ani, Cosmin Seleși a fost înlocuit.

Alina Pușcaș, declarații despre relația cu Pepe pe platoul de filmare

Alina Pușcaș a vorbit despre relația ei cu Pepe, după ce artistul l-a înlocuit în locul de prezentator pe Cosmin Seleși, cel care a fost gadza emisiunii alături de actriță timp de zece ani.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alina Pușcaș a recunoscut că a fost vorba despre o schimbare majoră nu numai pentru ea, ci și pentru fanii emisiunii, lucru care i-a dat emoții, pentru că nu știa dacă Pepe va fi plăcut de public și acceptat în noul său rol ca prezentator.

„Da, a fost o schimbare majoră în ceea ce privește noul partener şi clar pentru foarte mulți dintre urmăritorii emisiunii nu a fost tocmai ușor să dea credit unei alte persoane care să îl înlocuiască pe Cosmin Seleși”, a spus Alina Pușcaș pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg Alina Pușcaș și Pepe de la Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să schimbe partenerul de la emisiune după zece ani, dar aceasta s-a bucurat când a aflat că este vorba despre Pepe.

Alina Pușcaș și Pepe se cunosc de un deceniu, după cum a mărturisit chiar prezentatoarea TV.

Despre el, aceasta a avut de spus numai cuvinte de laudă, considerând că Pepe este un bărbat deștept și șarmant.

ADVERTISEMENT

„Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani de muncă împreună. Și nu numai în proiectul Te cunosc de undeva!, ci și în Dansează printre stele, la Nea Mărin sau la Splash.

Dar am avut norocul să mi se alăture în emisiune o persoană pe care o cunosc de tot atâția ani, o persoană generoasă din punct de vedere profesional, un bărbat deștept, spontan, șarmant”, a mai dezvăluit aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT