Life

Ce relație există între Aurelian Temișan și Loredana Groza. Dezvăluiri neașteptate: ”Eram timizi, Loredana mai mult se gâdila”

Aurelian Temișan și Loredana Groza au jucat la un moment dat împreună într-un film, iar de atunci au apărut nenumărate speculații cu privire la relația dintre cei doi.
13.03.2023 | 07:49
Ce relatie exista intre Aurelian Temisan si Loredana Groza Dezvaluiri neasteptate Eram timizi Loredana mai mult se gadila
Ce relație există între Aurelian Temișan și Loredana Groza. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă vă amintiți bine, în 1994, Aurelian Temișan a jucat în pelicula “A doua cădere a Constantinopolului”. Filmul a fost regizat de Mircea Mureșanu, iar din distribuție au făcut parte Loredana Groza, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, dar și Dem Rădulescu ori Jan Constantin.

Aurelian Temișan, despre scenele ”fierbinți” cu Loredana Groza

La acel moment, producția “A doua cădere a Constantinopolului” a depășit un milion de spectatori, însă la fel ca oricare alt film de succes, a atras și nenumărate critici dure. De asemenea nu puțini sunt cei care nu au uitat nici până acum scenele fierbinți jucate de Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Ulterior au apărut și zvonuri referitoare la relația dintre Aurelian Temișan și Loredana Groza, însă iată că artistul are un cu totul alt punct de vedere. Acesta susține că nu a sărutat-o pe Loredana Groza ci a sărutat personajul respectiv, astfel că nu se pune problema să fi însemnat ceva între cei doi.

Mai mult de atât, el a mai povestit că el și Loredana Groza au fost timizi atunci când au jucat împreună, iar artista mai degrabă se ”gâdila” de cât se săruta. Să nu uităm că oricum ambii erau destul de tineri, având în vedere că pelicula a fost filmată în urmă cu aproape 30 de ani.

ADVERTISEMENT

 “Atunci când pe scenă execut un sărut profesional, nu mă gândesc niciodată la persoana din spatele rolului care este în fața mea.  Eu sărut personajul, așa înseamnă să te interpui cu rolul și să ai în fața ta personajul respectiv, nu pe soția ta sau vreo colegă cu care ai putea avea în afara scenei o altă relație.

Dintre cele două săruturi, mai profund a fost cel din Mama Mia pentru că la începuturi, eram tineri amândoi”, a dezvăluit artistul, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan așteaptă și cel ”de-al treilea sărut”

Cel mai intens sărut a fost primul, spune Aurelian Temișan, având în vedere că afară era foarte cald. De asemenea și cel din Mama Mia nu este unul de neglijat, însă chiar și așa, artistul neagă că ar fi sărutat-o pe Loredana Groza artista și spune că este vorba doar despre un rol.

În același timp, Aurelian Temișan nu ar exclude și o nouă colaborare în orice moment, având în vedere că cei doi s-au înțeles de minune. Artistul a mai adăugat că se întreabă și când va exista cel ”de-al treilea sărut” între el și Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

”Eram timizi, Loredana mai mult se gâdila decât se săruta. A fost mai fierbinte primul pentru că era foarte cald afară, dar cel din Mama Mia a fost așezat, dar eu nu am sărutat-o pe Loredana pe scenă, îmi pare rău, eu am sărutat personajul și cred eu că a fost credibil. (…) A fost frumos, mă întreb oare când va fi al treilea“, a povestit Aurelian Temișan, pentru sursa citată.

Menționăm faptul că Aurelian Temișan formează un cuplu de ani buni cu Modica Davidescu. La un moment dat artistul povestea că a primit mai multe propuneri din partea unor femei, deși era căsătorit, însă întotdeauna a ales familia și nu regretă niciun moment acest lucru.

ADVERTISEMENT