Life

Ce relație există între Carmen de la Sălciua și actuala ei soacră? Mama Geta nu va fi încântată când va auzi

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Corcheș, care i-a devenit recent și soț. Cum se înțelege însă artista cu mama acestuia?
25.10.2022 | 23:57
Ce relatie exista intre Carmen de la Salciua si actuala ei soacra Mama Geta nu va fi incantata cand va auzi
Carmen de la Sălciua și soacra ei au o relație specială. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și-a refăcut viața. Artista s-a căsătorit cu Marian Corcheș, însă multă lume se întreabă cum se înțelege aceasta cu mama partenerului său de viață.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu noua ei soacră

Pentru că divorțul de Culiță Sterp nu s-a terminat prea fabulos, iar Carmen de la Sălciua a ajuns să o dea în judecată pe mama Geta, fosta ei soacră, fanii au început să cadă pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, pentru prima oară, Carmen de la Sălciua a vorbit despre cum se înțelege cu soacra sa. Se pare că ea artista și mama lui Marian Corcheș au o relație specială.

Un fan a întrebat-o pe artistă ce relație are cu soacra ei. Carmen de la Sălciua spune că din primul moment a știut că se va înțelege cu ea, iar femeia are un suflet de aur.

ADVERTISEMENT

”Foarte bună (n.r. e realția cu soacra)! Din prima am știut că mă voi înțelege cu ea pentru că are un suflet de aur! Dumnezeu să o țină sănătoasă mulți ani!”, a spus Carmen de la Sălciua, pe InstaStory.

Carmen de la Sălciua a avut o nuntă discretă cu Marian Corcheș

Amintim că îndrăgita artistă s-a căsătorit în mod discret cu Marian Corcheș. Carmen de la Sălciua și-a anunțat fanii de abia în ziua nunții că a optat pentru un eveniment cât se poate de restrâns.

ADVERTISEMENT

Deși ambii au mai avut o căsnicie în trecut, acest lucru nu i-a împiedicat să fie fericiți. Pe de altă parte, pe artistă, probleme din trecut o urmăresc.

În ciuda faptului că a divorțat de ceva timp de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a decis recent să o dea în judecată pe mama Geta, fosta ei soacră pentru declarațiile făcute de ce aceasta.

ADVERTISEMENT

Printre altele, femeia a declarat că nu crede în noua căsnicie a artistei și că nu îi dă prea multe șanse, având în vedere modul în care s-a terminat și relația cu fiul său.

ADVERTISEMENT