Life

Ce relație există între George Mihăiță și Anghel Damian, regizorul serialului Clanul: „Sper că vom câștiga pariul”

George Mihăiță a oferit detalii din culisele serialului Clanul. Ce părere are despre regizorul Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose, și cât de bine i se potrivește rolul de interlop?
12.08.2022 | 18:51
Ce relatie exista intre George Mihaita si Anghel Damian regizorul serialului Clanul Sper ca vom castiga pariul
George Mihăiță a spus ce relație există între el și Anghel Damian, regizorul serialului Clanul. Foto: Inquam/ George Călin/ Instagram
ADVERTISEMENT

George Mihăiță interpretează rolul lui Bebe Măcelaru în Clanul, noul serial ce va fi difuzat în curând pe Pro TV. Actorul a vorbit despre atmosfera de la filmări și a spus ce părere are despre colegii de platou, inclusiv despre Anghel Damian, regizorul producției de televiziune.

George Mihăiță, dezvăluiri despre serialul Clanul. Ce spune despre Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose?

George Mihăiță este Bebe Măcelaru în serialul Clanul, un interlop de temut, care după anul 1989 a ajuns șef de clan. Actorul a dezvăluit că mai interpretat un personaj asemănător în trecut, în piesa Poker, regizată de Alexandru Tocilescu.

ADVERTISEMENT

George Mihăiță a susținut că nu are nimic în comun cu tipul de om pe care îl interpretează, poate doar talentul, de care este nevoie ca interpretarea să ajungă la inimile publicului.

În Clanul, rolul fiicei sale este interpretat de Theo Rose, iar soția sa este jucată de Jojo. Având zeci de ani de experiență în spate, George Mihăiță a recunoscut că le dă tuturor sfaturi pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

„După atâta experiență, după unele lucruri de succes atât pe scenă, cât și în filme, evident că e bine să împărtășești din experiența ta și celorlalți.

Când vezi că vin cu atât de mult bun simț, când îi simți că vor să știe, să afle, păi ce poate fi mai frumos decât să fii luat în serios de cei tineri”, a declarat George Mihăiță pentru Libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT

„Sper și se pare că vom câștiga pariul”

George Mihăiță a spus și ce părere are despre Anghel Damian, regizorul serialului și actualul iubit al lui Theo Rose. Actorul a dezvăluit că îi este recunoscător acestuia pentru încrederea pe care i-a acordat-o și speră că nu va regreta decizia luată.

„Dacă eu voi avea succes în acest serial, acest succes i-l datorez lui Anghel Damian. El a vrut ca un să fiu în acest film, a scris gândindu-se la mine și mai e un lucru foarte important: ne cunoșteam. El îmi știa valențele, m-a văzut în atâtea piese, el a mizat pe mine. Sper și se pare că vom câștiga pariul”, a mărturisit George Mihăiță.

ADVERTISEMENT

Cât despre atmosfera de la filmări, George Mihăiță a dezvăluit că foarte rar i-a fost dat să lucreze într-un mediu atât de relaxat și cu o echipă atât de plăcută.

Cum se împarte George Mihăiță între viața profesională și cea de familie?

Pe lângă faptul că filmează pentru Clanul, George Mihăiță este și director de teatru, astfel că ziua sa este destul de aglomerată. Cu toate acestea, el reușește să-și facă timp și pentru familie. Îl ajută și faptul că cei doi băieți sunt deja mari.

„Copiii mei sunt mari, al doilea băiat al meu, în ordinea nașterii, s-a mutat deja lângă mine, la două etaje mai sus cu iubita lui. Cu celălalt, cu Vlăduț, mă văd, de fapt a venit el să mă vadă. Trebuie să îmi fac timp și pentru ei”, a spus actorul pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT