Fotbal intern

Ce relaţie există între Ianis şi Gică Hagi: “Când beau un pahar de vin cred că îi spune Mister”

09.01.2019 | 17:03
Ce relatie exista intre Ianis si Gica Hagi Cand beau un pahar de vin cred ca ii spune Mister

Valeriu Iftime a acordat un amplu interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO, vorbind și despre Ianis Hagi, jucător pe care l-a lăudat în nenumărate rânduri.

Iftime crede că experiența lui Ianis Hagi la Fiorentina a reprezentat un câștig pentru jucător, în ciuda faptului că a evoluat rareori pentru prima echipă. Patronul lui FC Botoșani consideră că rigorile fotbalului italian i-au oferit o mai bună disciplină lui Ianis și glumește pe seama relației profesionale dintre el și tatăl său.

Ce relaţie există între Ianis şi Gică Hagi

Gica Hagi are incredere maxima in calitatile fiului sau
Gica Hagi are incredere maxima in calitatile fiului sau

„Da, îmi place. Și îmi place că Gică l-a trimis și în afara țării să vadă cum e să crească fără tată lângă el. Când beau un pahar de vin acasă, cred că îi spune lui Gică mister, nu îi spune tata? Și l-a făcut fotbalist, e clar. E un număr 10 excepțional. Moruțan a prins un meci bun și Gigi a spus că nu îl mai scoate nimeni din echipă. Moruțan este letal, dar Gigi i-a tras un glonț în cap.

Acum nu te mai ajută nimeni în echipă. Se întreabă ăia în vestiar: „Cum joci tu aici fără să îți meriți locul? Că a zis patronul?” Echipa înseamnă un tot unitar. Sinergic, relațional, mental. Eu aveam greii mei și i-am întrebat dacă pleacă Moruțan și ei mi-au zis că sunt de acord să îl forțăm. Că acest Ngadeu, acest Martinus, acest Moruțan le aduc lor bani în club. Ei știu că Ongenda e bun, nu l-ar arunca nimeni din vestiar, pentru că s-ar putea să aducă un milion de euro în vestiar care vin la ei” – a spus Valeriu Iftime pentru FANATIK.RO.

Ianis Hagi (20 ani) a evoluat în 19 de partide pentru Viitorul în actuala stagiune, marcând șase goluri și oferind două assist-uri. S-a calificat totodată cu naționala de tineret la Campionatul European U21 și a debutat oficial la prima reprezentativă în partida cu Lituania de la Ploiești.