Life

Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Radu Bănică. Fiul artistului a spus cât de strict e artistul

Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Radu Bănică? Fiul său recunoaște că artistul este destul de strict în anumite situații.
11.04.2023 | 07:49
Ce relatie exista intre Stefan Banica Jr si Radu Banica Fiul artistului a spus cat de strict e artistul
Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Radu Bănică. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. este implicat în viața fiului său, Radu Bănică. Cei doi comunică destul de des și de asemenea, s-ar părea că artistul este destul de strict în anumite privințe, după cum recunoaște chiar tânărul. Și totuși cum se înțeleg cei doi?

Ce relație există între Ștefan Bănică Jr. și Radu Bănică?

Radu Bănică a oferit un interviu recent la Xtra Night Show. Acesta a vorbit despre viața personală, dar și cea profesională. Printre altele, el a dezvăluit și cum se comportă tatăl său, dar și cum se înțeleg cei doi, în numeroase privințe.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost întrebat dacă este sprijinit financiar de către părinții săi. Să nu uităm că acesta are în derulare și o afacere. În acest sens, el recunoaște că este independent din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, datorită numelui părinților săi, Radu Bănică spune că are de respectat mai multe cerințe.

Referitor la atitudinea tatălui său, Ștefan Bănică Jr, tânărul spune că acesta este un om corect și totodată și dur. Relația dintre cei doi este una normală a mai adăugat el. Totuși, acesta a subliniat faptul că Ștefan Bănică Jr. se ghidează după anumite reguli în viață.

ADVERTISEMENT

„Nu! Pot să spun că sunt independent financiar. Are greutate numele nostru, într-adevăr, și vine la pachet cu multe cerințe, dar sunt fericit să le îndeplinesc. Tata e un tată corect și dur, dar cum trebuie. El merge după niște reguli, iar noi avem o relație normală”, a mai adăugat el.

Radu Bănică este singur și nu se gândește la o relație

În ceea ce privește afacerea pe care o derulează, Radu Bănică saune că lucrează încă de la primele ore ale dimineții. De asemenea, el a mai adăugat că se implică cel puțin 50%, în condițiile în care este nevoit să le plătească salariile angajaților săi.

ADVERTISEMENT

Referitor la viața personală, printre altele, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a fost întrebat dacă are sau nu o persoană specială în viața sa. În acest sens, tânărul a fost cât se poate de sincer. Asta spune că este singur și că se concentrează doar pe cariera sa.

Mai mult de atât, el a mai adăugat că ar putea să se folosească de marketing și să spună că există cineva în viața lui. Totuși, fiul artistului preferă să fie deschis și sincer când vine vorba de astfel de detalii, după cum o spune chiar el.

ADVERTISEMENT

”Nu, sunt singur! Chiar nu m-am gândit niciodată să zic că sunt singur pentru vreo strategie de marketing, marketing ar fi să vă spun că sunt cu cineva, dar să nu vă spun cu cine. Nu este focusul meu acum”, a mărturisit lui Ștefan Bănică Jr. pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT