Life

Ce religie are, de fapt, Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a spus adevărul

Anca Serea a dezvăluit ce religie are după ce a fost întrebată, de mai multe ori, dacă este sectantă.
07.06.2021 | 15:27
Ce religie are de fapt Anca Serea Sotia lui Adi Sina a spus adevarul
Ce religie are, de fapt, Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a spus adevărul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Serea a dezvăluit care este confesiunea ei religioasă după ce a fost întrebată dacă este sectantă, doar pentru că a făcut șase copii.

Soția lui Adi Sînă este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. De multe ori, frumoasa brunetă s-a lovit de critici din partea internauților doar pentru că este mamă a șase copii.

ADVERTISEMENT

Doi dintre copii sunt din relația cu fostul partener, decedat cu mulți ani în urmă. Adi Sînă este tatăl celorlalți patru copii.

Ce religie are, de fapt, Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a spus adevărul

Prezentatoarea nu s-a mai abținut și le-a spus fanilor care este religia ei. Contrar așteptărilor internauților, Anca Serea este de religie ortodoxă, așa cum sunt cei mai mulți dintre români.

ADVERTISEMENT

Unii dintre cei care o urmăresc s-ar fi așteptat la cu totul altă dezvăluire din partea vedetei, din moment ce are șase copii.

Anca Serea a precizat că religia ei nu are nicio legătură cu faptul că a ales să aibă atâția copii și ar vrea să nu mai existe astfel de răutăți la adresa ei, legate de acest subiect.

ADVERTISEMENT

„Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu.

Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață. 

ADVERTISEMENT

De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica.

Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic”, a declarat Anca Serea, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ce a spus Anca Serea despre al șaptelea copil

Anca Serea a declarat, recent, că nu mai poate avea încă un copil la momentul actual, din cauza problemelor de sănătate. 

Declarația a venit după ce fanii au observat că a luat câteva kilograme în plus, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza suplimentelor alimentare pe care și le administrează și nu pentru că ar fi însărcinată.

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți de cinci ani și au împreună patru copii, Noah, Ava, Moise Petru, Leah-Maria

Bruneta mai are doi copii din căsnicia anterioară, David și Sara, cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010 din cauza unei boli incurabile.

ADVERTISEMENT
Tags: