Life

Ce replică i-a dat Vlad Gherman iubitei Oana Moșneagu: Ce tupeu are asta, băi

Vlad Gherman (29 de ani) a avut o reacție ieșită din comun la adresa iubitei sale, Oana Moșneagu, alături de care joacă în producția Adela, de la Antena 1.
30.03.2022 | 14:15
Ce replica ia dat Vlad Gherman iubitei Oana Mosneagu Ce tupeu are asta bai
ADVERTISEMENT

Actorul i-a dat o replică usturătoare partenerei sale de viață, cu care formează un cuplu după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Povestea de dragoste dintre cei doi tineri s-a încheiat după 9 ani de relație, în februarie 2021.

Vlad Gherman, reacție ieșită din comun. Ce a putut să spună despre iubita sa, Oana Moșneagu

Vlad Gherman le-a filmat pe actrițele Oana Moșneagu și Mara Oprea repetând pentru celebrul serial, una dintre replicile iubitei sale având legătură cu insistatul.

ADVERTISEMENT

„Ce tupeu are asta, bă. Să vină aici, la mine în casă, așa”, a spus Vlad Gherman într-o filmare de pe InstaStory, unde apare în spațiul unde se produce Adela, de la Antena 1.

Cel mai probabil remarca actorului are legătură cu serialul care apare pe post în fiecare seară de joi. Foarte multe dintre vedetele care fac parte din distribuție sunt filmate de artist în timp ce repetă replicile pentru cadre.

ADVERTISEMENT

Gluma făcută de cântăreț nu a supărat-o pe Oana Moșneagu, care la rândul ei a distribuit mai multe videoclipuri în care se amuză pe seama partenerului de viață, alături de care formează un cuplu din vara anului trecut.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, relație plină de umor

„Mai iese copilul din Moșneagu”, este o altă remarcă făcută de Vlad Gherman la adresa iubitei sale, care se dă într-un leagăn. Cei doi actori din serialul Adela au o relație plină de umor, dovadă că nu se plictisesc niciodată.

ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și artistul formează un cuplu unit, care deja a trecut la următorul pas. Pe lângă faptul că lucrează împreună la același proiect, de foarte puțin timp au luat decizia să se mute împreună, mai ales că ambii stăteau cu chirie.

„V-am promis un vlog în care să vă arătăm tot ce am schimbat în apartament. Ei, acesta este. Sâmbătă o să vedeți cum s-a aranjat aici, oricum ați început să observați deja”, a mai spus actorul pe social media.

ADVERTISEMENT