Life

Ce reprezintă brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată: ”La Psalmul 35 a deschis ochii”

Monica Bârlădeanu are o brățară de care nu se desparte niciodată. Bijuteria are o semnificație aparte, în care actrița spune că se regăsește foarte mult.
27.06.2022 | 10:15
Ce reprezinta bratara de care Monica Barladeanu nu se desparte niciodata La Psalmul 35 a deschis ochii
Ce reprezintă brățara pe care o poartă mereu Monica Bârlădeanu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Printre multele bijuterii pe care le deține, Monica Bârlădeanu are și o brățară de care nu se desparte niciodată. Bijuteria din argint are o semnificație aparte pentru faimoasa actriță.

Ce scrie pe brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată

Brățara Monicăi Bârlădeanu conține un pasaj important din Pslamul 35 și în care ea se regășește foarte mult.

ADVERTISEMENT

”Molte sono le afflizioni del giusto, ma lEterno lo libera da tutte. Egli preserva tutte le sue ossa, e nessuno di esse è spezzato’ (‘ De multe necazuri are parte cel drept, dar Domnul îl izbăveşte de toate. El îi păzeşte toate oasele şi nici măcar unul nu îi va fi rupt’)”, apare pe brățara Monicăi Bârlădeanu, potrivit revistei Viva!

Minunea la care a fost martoră Monica Bârlădeanu

Fire credincioasă de fel, actrița a povestit cum a fost martoră la o minune în timp ce purta brățara. Verișorul ei și-a revenit din comă după ce i-a citit câte un Pslam pe zi.

ADVERTISEMENT

”Verișorul meu a avut un accident de mașină, a fost transportat la București. Era în comă, în comă, în comă… Eu eram singura care puteam să merg la el, pentru că ai mei erau toți la Iași.

Duhovnicul meu a spus «Te duci și îi citești Psalmi, o catismă pe zi (un capitol – n.r.)».Te duci la un om în comă, care nu are nevoie de mare lucru, nici nu știe că ești acolo.

ADVERTISEMENT

Și îi citesc. Veneam de multe ori de la filmări cu sclipici, cu tocuri și îi citeam. La terapie intensivă și dă-i cu cărticica.

La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit! Nu erau șanse să se întâmple asta.

Mă uit la el, credeam că se uită prin mine, dar se uita chiar la mine”, a mărturisit Monica Bârlădeanu la emisiunea Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

În copilărie, Monica Bârlădeanu voia să devină profesoară de religie, ea provenind, de altfel, dintr-o familie cu șase preoți. De asemenea, în prezent actrița mai deține și o afacere cu bijuterii din argint masiv.

ADVERTISEMENT
Tags: