Life

Ce reprezintă numărul de la mașină? Numerologul Mihai Voropchievici, atenționări pentru șoferi!

Ce reprezintă numărul de la mașină? Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie ce ascund cifrele de la automobilul pe care îl cpnduci.
02.05.2023 | 11:20
Ce reprezinta numarul de la masina Numerologul Mihai Voropchievici atentionari pentru soferi
Mihai Voropchievici îți spune ce reprezintă numărul de la mașină. Foto montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Numărul de la mașină are o importanță la fel de mare precum cifra unei casei, informează numerologul Mihai Voropchievici. Numărul de înmatriculare al mașinii este, undeva, o vibrație care face parte, practic, din calitățile șoferului, din ceea ce simte el, modul lui de a fi.

Ce reprezintă numărul de la mașină? Mihai Voropchievici, numerologie pentru șoferi

Cum vorbeam noi de spiritul casei, cu numărul de la locuință, așa și numărul de înmatriculare este parte integrantă și vine să-l ajute sau să îi creeze necazuri celui care este posesorul autoturismului respectiv. Va trebui să știți codul de descifrare numerologică, semnificația fiecărei litere ce cifre are. La noi, avem pe plăcuța de înmatriculare și litere, dar și cifre.

ADVERTISEMENT

Literelor respective le corespunde câte o cifră. Tot ce este pe plăcuță se adună, nu doar cifrele! Aveți cele două litere care semnifică județul sau orașul, literele, dar și un număr specific.

Să zicem că avem B 05 CDE. Le adunăm pe toate! Litera B, este, de exemplu 2. Cumulate toate, ne dă un număr, iar acel număr are interpretarea despre care vom vorbi în rândurile de mai jos. Așadar, pentru a afla care este vibrația ta ca șofer, dar și cu ce ”vibe” vine mașina pe care o conduci, trebuie să aduni toate ciftele de pe plăcuța de înmatriculare până obții un singur rezultat, o singură cifră de la 1 la 9. Îți prezentăm mai jos tabelul cu cifrele care corespund literelor.

ADVERTISEMENT
numărul de la mașină mihai voropchievici
Tabelul cu cifrele care corespund fiecărei litere

Totul despre numărul de la mașină. Cifra 2, cifra conducătorului care încurcă traficul

Cifra 1 este caracteristică șoferilor care vor să fie mereu primii și tind să conducă de capul lor, sfidând orice reguli și de politețe, și de circulație. Partea pozitivă îl ajută pe posesor să se orienteze în locuri necunoscute. Acești șoferi se descurcă într-un trafic dificil. Poate conduce în viteză prea mare, asta ca aspect negativ. O mașină al cărei rezultat de pe plăcuța de înmatriculare este 1 poate intra ușor în belele.

2 reprezintă conducătorul prea politicos, care dă prioritate tuturor. Se întâmplă să îi încurce pe cei din jur. Dă prioritate unde chiar el are prioritate. Poate bloca de multe ori chiar banda de viteză. Incidentele în trafic pe cel cu 2 la mașină îl consumă teribil. Acestor șoferi li se recomandă să asculte muzică romantică în timp ce conduc. Asta îi face mai atenți.

ADVERTISEMENT

3 este specific mașinilor care sar în ochi. Poate să aducă șoferului o atenție specială din partea admiratorilor. Intră și în ochii Poliției, pentru că sesizează fantastic de repede abaterile. Abaterile lui 3 pot fi destul de numeroase. 3 poate duce la exces de viteză.

Mașina cu cifra 4 dă multe bătăi de cap unui șofer

Mașinile cu 4 aduc multă bătaie de cap: pana prostului, zgârieturi, pene de cauciuc, amenzi, defecțiuni diverse. 4 mai înseamnă nervi pentru șoferi, timp pierdut, dar și cheltuieli suplimentare. Dacă vreți să luați o mașină, nu îi puneți 4. Dacă sunteți șofer profesionist, atunci e posibil să treci peste dificultăți. E bine să evitați acest număr, pentru că nu e benefic.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la 5, o cifră excelentă! 5 este cifra călătoriilor, a aventurilor și îi aduce șoferului experiențe de neuitat. Totuși, atenție la viteză și la manevrele riscante! 5 nu e recomandat persoanelor agitate, colerice, nervoase, care nu știu să se tempereze.

Mașina cu 6 are o proprietate valoroasă: face mașina sigură și te ferește de accidente. Pe de altă parte, îl condamnă pe șofer să facă o mulțime de drumuri pentru problemele altora sau pentru a-i transporta pe alții. Este bună ca mașină de familie, dar la fel de bine pentru taxi, ambulanță sau microbuz școlar.

Cifra 7, specifică mașinilor rare

Originalitatea lui 7 este amprenta pe care o pune acest număr. Se potrivește mașinilor de colecție sau celor care au ceva special, particular. E vorba de mașini rare, de epocă, vechi, cu tiraj mic. Poate fi și simbolul excentricității unora. Necazul e că această mașină e predispusă la a fi accidentată.

Mașina cu cifra 8 este mașina oamenilor de succes. Șoferul are mână sigură, controlează bine mașina, conduce ferm și precis. Se recomandă acest număr și persoanelor mai ezitante, pentru a le contracara ezitarea și nehotărârea. Atenție, căci o astfel de mașină poate fi costisitoare dacă e accidentată.

9 reprezintă norocul. Este o predispoziție către accidente, dar mai ușoare și nu cu pierderi de vieți. Șoferul unei astfel de mașini poate avea obiceiuri proaste la volan. Se poartă bine numai la drumuri lungi, în locuri exotice. Pentru alte analize numerologice, puteți consulta și pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

ADVERTISEMENT