Life

Ce reproșuri primește Smiley de la Gina Pistol. La ce a renunțat artistul de când este tată

De ce mustrări are parte Smiley de la iubita sa, Gina Pistol, de când a devenit tată de fetiță. Sacrificiile juratului de la Vocea României.
18.10.2022 | 17:05
Ce reprosuri primeste Smiley de la Gina Pistol La ce a renuntat artistul de cand este tata
De ce mustrări are parte Smiley de la iubita sa, Gina Pistol, de când a devenit tată de fetiță. Sacrificiile artistului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce reproșuri primește prezentatorul de la Românii au talent de la partenera sa de viață. La ce a renunțat artistul de când este tată și cum i s-a schimbat cursul vieții de când s-a așezat la casa sa alături de frumoasa blondină.

De ce mustrări are parte Smiley de la iubita sa, Gina Pistol, de când a devenit tată de fetiță. Sacrificiile artistului

Smiley și Gina Pistol au o relație sentimentală de câțiva ani buni, iar în martie 2021 au devenit părinți pentru prima oară. De atunci cei doi s-au concentrat mai mult pe viața de familie și pe timpul petrecut cu fetița lor, Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea artistul primește numeroase reproșuri de la iubita sa și spune că în momentul de față vede altfel lucrurile. În plus, a renunțat la petrecerile până-n zori și la nopțile pierdute la rând în studioul de înregistrări.

Și nu sunt singurele sacrificii făcute de juratul de la Vocea României, care recunoaște că moderatoarea de la Chefi la cuțite este o persoană cicălitoare, care îi atrage atenția asupra lucrurilor pe care le aruncă prin casă.

ADVERTISEMENT

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet. 

Tot (n.r. îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a declarat Smiley la un post de radio în urmă cu puțină vreme, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, obsedată de curățenie și ordine

Gina Pistol este obsedată de ordine și curățenie, lucru pe care nu l-a ascuns niciodată față de fanii săi. Vedeta de la Antena 1 nu a renunțat la acest lucru nici după ce a născut pentru că mereu găsea ceva de făcut prin casă.

„Sunt la fel de tipicară (nr. când face curat). Este epuizant, am avut momente, doamne… Fac cu ea în brațe. Am zis că la prima ei aniversează, când o să înțeleagă că trebuie să primească cadouri, o să-i dăruiesc un aspirator, chestii de astea.

ADVERTISEMENT

Eu ca să funcționez bine am nevoie de ordine în jurul meu. Încerc să țin ordine pe cât posibil. Acum mă uit prin casă să duc în pod ce este prin casă pe jos, spunea blondina în urmă cu luni bune pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT